Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

 

Van harte welkom op de geheel nieuwe website van Premis Medical! We hebben er even op moeten wachten, want we hebben er onwijs veel werk in gestopt, maar hier is hij dan.

Wellicht heeft u in de afgelopen maanden al gemerkt dat Premis Medical bezig is met een complete metamorfose. Wie wij zijn en wat wij doen blijft in feite hetzelfde – rekeninghoudend met dat wij altijd willen vernieuwen en niet willen stilzitten. De manier waarop wij ons laten zien, veranderd nu wel.

Nieuw Logo

In 2018 namen wij al gedeeltelijk afscheid van ons groovy logo dat zo uit de jaren ‘70 lijkt te komen en omarmde wij het frisse, moderne nieuwe logo die naar onze mening veel beter verbeeld dat wij een divers en flexibel bedrijf zijn. Ook zijn wij nog hard aan het werk om een eigen huisstijl te ontwikkelen.

Wij hebben besloten om deze imagoveranderingen rustig en duurzaam door te gaan voeren. We maken op wat we nog hebben en passen nieuwe materialen aan op ons nieuwe imago. Dit geldt voor marketingmateriaal, gebruiksaanwijzingen en onze product(verpakking)en waar onze oude logo’s en dergelijke nog op staan. Anno 2019 willen we niet meer zomaar iets weggooien.

Overzicht en gemak

Waar we wel zo snel mogelijk aan toe wilden, was deze schitterende nieuwe website. Vanaf heden kunt u op eenvoudige wijze onze producten terugvinden. Wij hebben ons best gedaan om het complete assortiment te voorzien van goede foto’s, duidelijke productinformatie en kloppende prijzen. Dit werk is helaas nog zeker niet af, daarom zult u hier in de komende maanden steeds meer aan toegevoegd en bijgewerkt zien worden.

Wij hopen dat u de website met veel plezier kunt gaan gebruiken. Mocht u tegen foutjes aanlopen of tips voor ons hebben, dan horen wij die graag van u. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op via de contactpagina.

Met vriendelijke groeten,

Het Premis Medical Team

Keurmerken

Premis in een nieuw jasje…
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate