Geachte relatie,

We naderen ondertussen het einde van 2019. Zoals u van ons weet, zijn wij tussen de kerstdagen en oud en nieuw ieder jaar gesloten. Dit jaar zullen wij gesloten zijn vanaf dinsdag 24 december. Op donderdag 2 januari 2020 zullen wij de deuren heropenen en bent u weer van harte welkom.

Om er voor te zorgen dat de dagelijkse gang van zaken goed op orde blijft lopen en u tijdig uw bestellingen ontvangt. Vragen wij u om rekening te houden met het volgende:

  • ┬áBestellingen die in 2019 nog ontvangen wensen te worden, dient u uiterlijk woensdag 18 december bij ons te plaatsen. Later ontvangen orders kunnen wij niet van garanderen dat deze in 2019 gefactureerd en bezorgd kunnen worden.
  • Maandag 23 december is de laatste dag waarop wij per mail en telefoon bereikbaar zijn. Indien u na die tijd vragen heeft kunt u deze uiteraard per mail insturen. Vanaf donderdag 2 januari worden uw mails weer beantwoord en zijn wij telefonisch weer bereikbaar.
  • De showroom sluit op vrijdag 20 december om 17:00 uur. Op maandag 23 december is de showroom dicht

Wij willen u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen afgelopen jaar en wij hopen u in 2020 wederom van dienst te mogen zijn.

We proosten er op dat 2020 een gezond en welvarend jaar voor ieder mag zijn!

Feestelijke groeten,

 

Namens het hele team van Premis Medical B.V.

Keurmerken

Sluiting tijdens de feestdagen
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering