UITGELICHT: Antibacteriële Closetstoel RMA (CL47)

Verzeker uzelf van de juiste hygiënemaatregelen! In zorginstellingen zoals verpleeghuizen en ziekenhuizen  is infectiebeheersing een dagelijkse bezigheid. Zeker in tijden zoals nu,  kan men zich geen risico’s permitteren als het gaat om bescherming van de patiënten en cliënten.

De dagelijkse zorg gaat door, bewoners  of patiënten   wassen en douchen hoort daar bij. Helaas zijn veel douche- en closetstoelen alleen ontworpen op gebruikersgemak en waterbestendigheid. Antibacteriële en eenvoudig grondig te reinigen ontwerpen  zijn in de minderheid.

Maak het waarborgen van de hygiëne niet moeilijker dan nodig, met deze antibacteriële douche- en closetstoel van RMA!   Deze stoel is  bewezen MRSA, E-Coli, Salmonella en Listeria bestendig!

Het materiaal van deze stoel heeft een antibacterieel karakter, dat wil zeggen dat bacteriën en  andere infectiegevaren zeer slecht hechten aan het oppervlak van de douche- en closetstoel. De speciale coating zorgt ervoor dat de stoel op microscopisch niveau zeer vlak is, zodat vuil en bacteriën   niet blijven steken, maar eenvoudig wegspoelen met water en zeep. Ook heeft de stoel zo min mogelijk kieren en randjes, zodat er geen ophoping van vuil en  bacteriën kan ontstaan op de  vlakken waar het lichaam van de gebruiker de stoel raakt. Denk aan de zitting, rugleuning, armleggers en voetplaat.
Om de antibacteriële eigenschappen te waarborgen, is de stoel natuurlijk ook roestbestendig!

Kies voor infectiebeheersing én ultiem gebruikersgemak, geen concessies!

Dat deze stoel een positieve bijdrage doet in de strijd tegen bacteriën en andere infectiegevaren, dat is duidelijk. Dat u hiervoor geen concessies hoeft te doen op het gebruikersgemak – voor zowel gebruiker als verpleger! – dat  is waarschijnlijk een aangename verrassing.

Gebruik de stoel als douchestoel, of plaats een closetemmer en gebruik de stoel als closetstoel! Geen gedoe met wisselen van stoel. Dit draagt bij aan de werkefficiëntie van de verpleging en uiteraard de rust en het comfort van de  stoelgebruiker.

De stoel is verkrijgbaar met vaste armleggers, maar er kan ook gekozen worden voor lift-up armleggers, zodat deze eenvoudig aan de kant kunnen als de gebruiker in en uit de stoel geplaatst wordt. Ideaal bij gebruikers die rolstoelafhankelijk zijn. Ook de verpleger heeft hier extra baat bij tijdens de verzorging, want hierdoor kan  men tijdens het wassen en douchen beter bij de rug en zij van de  gebruiker.
De voetplaat is wegklapbaar, zodat deze geen struikelgevaar vormt als de gebruiker in de stoel gaat zitten, of juist weer wilt opstaan.

De douche- en closetstoel van RMA is standaard voorzien van 4 kunststof geremde wielen, zodat de stoel makkelijk op diverse plekken te gebruiken is (verplaatsbaar), maar tegelijkertijd stabiel en veilig tijdens gebruik,  dankzij de remmen.

Extra gemak bereikt u eenvoudig met de diverse accessoires die verkrijgbaar zijn voor de closetstoel! Denk aan een afneembare antibacteriële zuurstoffleshouder,  afneembare clostetrolhouder of een infuuspaal!

Deze maand extra in de schijnwerpers en  direct uit voorraad leverbaar!

Interesse? Neem even contact met ons op, wij kunnen de stoel uitleveren op zicht en voorzien u daarbij van de juiste uitleg en training  voor het gebruik!

De  Douche- en Closetstoel:  https://www.premis.nl/closetstoel-rma-antibacterieel-cl47/

Aanpassing aan de zithoogte: https://www.premis.nl/aanpassing-zithoogte-clac140/

Accessoires:

Zuurstoffleshouder –  https://www.premis.nl/zuurstoffleshouder-clac134/

Closetrolhouder –  https://www.premis.nl/closetrolhouder-clac136/

2-in-1-houder –  https://www.premis.nl/closetpapier-en-natte-doekjes-wipes-houder-clac139/

Ondersteekrek – https://www.premis.nl/ondersteekrek-voor-onder-de-zitting-clac145/

Vochtige doekjes-houder  – https://www.premis.nl/natte-doekjes-wipes-houder-clac138/

Afneembaar opbergrek  – https://www.premis.nl/opbergrek-voor-aan-zijkant-zitting-clac144/

Zij-transferboard – https://www.premis.nl/zij-transferboard-clac132/

Zachte losse zitting – https://www.premis.nl/zachte-losse-zitting-blauw-clac141/

Opklikbare zitting – https://www.premis.nl/opklikbare-zitting-clac142/

Infuuspaal – https://www.premis.nl/infuusstandaard-roestvrij-staal-clac135/

Keurmerken

UITGELICHT: Antibacteriële Closetstoel RMA (CL47)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering