Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Dienblad voor de 3e generatie Provo Rollator(RO40DBP)


Dit dienblad voor rollators  is ontworpen voor gebruik op de 3e generatie Premis Provo rollator.  Dit type rollator heeft een speciaal frame voor het dienblad, waarmee u deze kan omklappen. Hierdoor krijgt het dienblad een tweede functie: uw rollatormandje kan zo gemakkelijk afgesloten worden.

Let op! Dit dienblad is niet geschikt voor in de vaatwasser. U dient een schoteltje te gebruiken onder hete kopjes om het dienblad te beschermen tegen de hitte.

Niet gebruiken als snijplank!

21,92 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO40DBP Categorieën: , ,

Dienblad voor 3e generatie Provo Rollator Premis

Dit dienblad voor rollators  is ontworpen voor gebruik op de 3e generatie Premis Provo rollator.  Dit type rollator heeft een speciaal frame voor het dienblad, waarmee u deze kan omklappen. Hierdoor krijgt het dienblad een tweede functie: uw rollatormandje kan zo gemakkelijk afgesloten worden. Dankzij dit dienblad kunt u natuurlijk ook gemakkelijk kleine voorwerpen met u meebrengen als u met de rollator loopt. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk kopje koffie of thee  die u zelfstandig naar uw visite kunt brengen, terwijl zij lekker op de bank zitten. Uw zelfstandigheid en gastvrijheid behouden is dankzij dit dienblad zeer gemakkelijk. Uiteraard is het dienblad ook geschikt om uw eigen drinken mee te nemen, of een ander voorwerp.

Het dienblad is gemaakt van doorzichtig kunststof – vrij van BPA en Ftalaten – zodat deze niet storend oogt op uw rollator. Dankzij de klemmetjes  bevestigt u het dienblad stevig in het frame. Daardoor schuift het dienblad niet en blijft deze ook op zijn plek als u deze omklapt om als deksel op het mandje te gebruiken..Hiermee voorkomt u knoeien en ongelukjes en de inhoud van het mandje is net wat beter beschermd tegen diefstal. Het dienblad blijft makkelijk afneembaar door de brede rand die u goed kunt vastpakken. Wel zo handig!

Voor welke rollator is dit dienblad geschikt?

Dit dienblad wordt standaard meegeleverd met alle Premis Provo 3e generatie rollators voorzien van een dienbladframe.

Kijkt u bij de productfoto’s  voor een voorbeeld hoe dit dienblad bevestigd is op de 3e generatie rollator.

Aandachtspunten bij gebruik

Let wel goed op met warme objecten in combinatie met dit dienblad. U dient een schoteltje te gebruiken onder hete kopjes. Vermijd het gebruik van het dienblad voor het dragen van hete objecten waar mogelijk.

Ook is het dienblad niet geschikt voor in de vaatwasser, omdat de hete stoom  en het hete water het dienblad zullen vervormen. Wast u het dienblad dan ook met de hand af met niet te heet water.

Reinig het dienblad na ieder gebruik, om vlekken en kringen van vloeistoffen te voorkomen.

Gebruik het dienblad niet als snijplank! Daarvoor is het kunststof te dun en  zacht, waardoor het zal barsten of krassen.

Merk

Premis

Accessoiresgroep rollators

Dienbladen

Voor welk rollatortype?

3e Generatie Premis Provo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dienblad voor de 3e generatie Provo Rollator(RO40DBP)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Dienblad voor de  3e generatie Provo Rollator(RO40DBP)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!