Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Draaischijf Opstahulp (DR090050000) Faaborg


Draaischijf opstahulp Faaborg. Combi opsta/draaihulp draaischijf met handgreep, Voor veilig verplaatsen. Kleur grijs. Max. 150 Kg

747,78 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: DR090050000 Categorieën: , ,

De Draaischijf Opstahulp van Faaborg

De Draaischijf Opstahulp van Faaborg is een combinatie van een handvat aan een paal om op te staan en een draaischijf om een transfer mee te maken. Met behulp van dit combinatie hulpmiddel wordt het mogelijk gemaakt om de gebruiker te laten mobiliseren. Echter zonder dat de zorgverlener zelf moet tillen en verplaatsen.  Met behulp van 2 wielen onder de draaischijf is Opstahulp van Faaborg verrijdbaar zodat transfers met de cliënt over (kleine) afstanden mogelijk zijn. Op de wielen zijn remmen bevestigt, wat de veiligheid van de gebruiker garandeert .

Deze opstahulp draaischijf is van hoge kwaliteit. De draaischijf bevat een antislip laag en een voetrem voor extra veiligheid. Bij het verplaatsen van de gebruiker verschaft de draaischijf een stabiele ondersteuning. Het beperkt het risico van instabiliteit van de gebruiker tijdens een transfer.

Het grote voordeel van Draaischijf Opstahulp is dat de gebruiker wordt gestimuleerd zelf op eigen kracht op te staan, waarbij de verzorger actief kan helpen, maar niet zwaar belast wordt. Doordat de de gebruiker zelfstandig staat, verminderd dit de kans op snelle achteruitgang van de mobiliteit. Bovendien bevat de draaischijf een antislip oppervlak wat de veiligheid van de gebruiker vergroot.

Deze draaischijf is zowel geschikt voor in verzorging- en verpleeghuizen als in de thuissituatie.

Belangrijke gegevens

  • Draaiende gedeelte van de schijf: kogel-gelagerd
  • Verplaatsbaar door middel van 2 wielen
  • Kleur: grijs
  • Maximaal toelaatbaar gewicht: 150 kg

Tot slot is de Draaischijf Opstahulp van Faaborg CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de draaischijven, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Draaischijf Opstahulp (DR090050000) Faaborg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Draaischijf Opstahulp (DR090050000) Faaborg
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering