Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Duwbeugeleenzijdig Links & Rechts bruikbaar 2e generatie lichtgewicht blauw (RO4943BMLDXL9)


Duwbeugeleenzijdig Links & Rechts bruikbaar 2e generatie lichtgewicht blauw. Deze speciale duwbeugel is voor links en rechts door middel van de loopbrake in het midden te plaatsen waardoor met omdraaien hij de andere kant te bedienen is.

 

519,33 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO4943BMLDXLX9 Categorieën: , ,

Duwbeugeleenzijdig Links en Rechts bruikbaar

De Duwbeugeleenzijdig is zowel Links als Rechts bruikbaar. De Rollator 2e generatie lichtgewicht blauw is een rollator met speciale handgrepen. De duwbeugel wordt in bij Premis Medical in Woudenberg met de handgemaakt. De Premis Rollator blauw duwbeugel eenzijdig is zowel Links als Rechts bruikbaar. Uitvoering 2e Generatie is een kwalitatieve rollator met een maximaal gebruikersgewicht van 120 kg. Deze speciale duwbeugel is voor links en rechts door middel van de loopbrake in het midden te plaatsen waardoor met omdraaien hij aan de andere kant te bedienen is. 

De rollator is inklapbaar en de duwbeugels zijn ruim in hoogte verstelbaar vanaf 79,5 cm tot 100 cm. De zitbreedte van deze rollator is 43 cm. De rollator is ook verkrijgbaar in de XL uitvoering met een zitbreedtes van 50, 55 of 60 cm. Deze hebben een extra robuust draagvermogen van maximaal 150 kg. Provo Rood Rollator duwbeugel eenzijdig Links en Rechts bruikbaar is een rollator speciaal voor mensen met een arm verlaming.

Premis Provo Groen Rollator duwbeugel eenzijdig Links en rechts bruikbaar Uitvoering  2e Generatie

De Premis Provo rollators zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is. tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Provo-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

De rollator wordt standaard geleverd met diverse accessoires die het gebruikersgemak vergroten:

  • Afneembaar boodschappenmandje met een laadvermogen tot 5 kg
  • Afneembaar kunststof dienblad welke in het zitje valt zodat deze niet kan schuiven
  • Stokhouder voor het veilig meenemen van uw wandelstok of elleboogkruk. Ook geschikt voor het bevestigen van een speciaal voor de Provo ontworpen infuuspaal.

Omdat wij uw comfort en uw veiligheid erg belangrijk vinden, is de Premis Provo rollator standaard voorzien van onderhoudsvrije PU banden, een loop-parkeerrem, een kunststof zitting, reflecterende stickers, remkabelgeleiders en een opklapbeveiliging.

De Premis Provo 2e generatie lichtgewicht rollator wordt net als al onze andere rollators handmatig gecontroleerd. Wij letten daarbij op de kwaliteit, compleetheid en correctheid voorafgaand aan verzending. Daardoor kun u er op vertrouwen dat uw rollator goed is.

Variaties en aanpassingen

De Premis Provo rollator is verkrijgbaar in zeer veel variaties en met veel verschillende aanpassingen om te kunnen voldoen aan uw specifieke wensen en behoeften. U bekijkt nu de standaard uitvoering in de kleur Groen

Via onderstaande link kunt u de rollator zelf aanpassen en samenstellen:

https://www.premis.nl/rollatore-generatie-ro4143-provo-premis/

Gebruikersgewicht of zitbreedte, dan kunt u zoeken in het menu van de webshop door gebruik te maken van de categorieën en filters of de zoekfunctie bovenin elke pagina.

Merk

Premis

Gebruik binnen-/buitenshuis

Binnen & Buiten

Gebruiker

Volwassenen

Handgreephoogte

79,5 – 100 cm

In hoogte verstelbaar

Ja

Kleur

Blauw

Maximaal Gebruikersgewicht

tot 100 kg

Opvouwbaar

Ja

Productgewicht in kg

8

Rem

Loop-Parkeerrem (standaard)

Remsysteem

Geen aangepast remsysteem (standaard)

Remzijde

Eenzijdige Rem Links, Eenzijdige Rem Rechts

Stuuroptie

Duwbeugel

Zitbreedte

43 cm

Zithoogte

Medium (55-63 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duwbeugeleenzijdig Links & Rechts bruikbaar 2e generatie lichtgewicht blauw (RO4943BMLDXL9)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Keurmerken

Duwbeugeleenzijdig Links & Rechts bruikbaar 2e generatie lichtgewicht blauw (RO4943BMLDXL9)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!