Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Gebittenbakje Garcia (GE2380)


inhoud: 180 cc
Hoogte (gesloten): 45 mm
Maximale breedte: 100 mm
Lengte (halvemaanstraal): 87 mm
Gewicht: 28 gram

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

5,99 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Gebittenbakje Garcia

Halvemaanvormige houder voor tandprothesen met flexibele en waterdichte wanden, voorzien van een klikdeksel bevestigd door een scharnier met eenvoudig te gebruiken sluiting.

Insluiting en conservering van tandprothesen, aan de vorm waarvan deze zich aanpast. Er kunnen vloeistoffen in zitten om
de prothese te desinfecteren, maar niet tijdens transport.

De kenmerken zijn de volgende:

  • inhoud: 180 cc
  • Hoogte (gesloten): 45 mm
  • Maximale breedte: 100 mm
  • Lengte (halvemaanstraal): 87 mm
  • Gewicht: 28 gram

Waarom een kunstgebit niet 24 uur inhouden

Wij adviseren de gebruiker van een kunstgebit om de prothese voor het slapen uit te doen. Tijdens de slaap is er een grote kans dat er onbewust met de kiezen wordt geklemd of geknarst. Zonder dat de gebruiker dat in de gaten heeft, kan hierdoor het ‘tandvlees’ onder de prothese beschadigen. Dit kan uiteindelijk leiden tot ontstekingen en een versnelde botafbraak. Door de prothese enige tijd uit te laten, krijgt het ‘tandvlees’ bovendien de kans te ontspannen, waardoor het beter wordt doorbloed. Is er om sociale of andere redenen veel moeite mee om het kunstgebit ’s nachts uit te doen? Overweeg dan om alleen de boven prothese te dragen.

Hoe het kunstgebit te bewaren

De beste plek om het kunstgebit ’s nachts te bewaren is in een afgesloten bakje voor uw kunstgebit. Wanneer de gebruiker zijn of haar gebitsprothese in een glas water of op een soortgelijke plek zou bewaren, wordt de groei van schadelijke bacteriën en kalkafzetting bevordert. Men bewaart een kunstgebit vaak in het water, omdat men bang is voor de uitdroging van het kunstgebit. Tijdens het dragen hiervan wordt de gebitsprothese namelijk gehydrateerd door het speeksel in de mond. Wel kan de gebruiker de paar druppels water die nog op het kunstgebit zitten na het poetsen, laten zitten om mogelijke uitdroging te voorkomen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gebittenbakje Garcia (GE2380)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Gebittenbakje Garcia (GE2380)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate