Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl
Aanbieding!

Handdesinfectiegel Grootverpakking (HADESINFECTIEGELGR)


Handdesinfectiegel Grootverpakking van Quiclean

Met deze antibacteriële gel wast de gebruiker zijn handen keer op keer grondig schoon zonder zeep of water. Deze hygiënische handdesinfectie is de veiligste maatregel op het gebied van ziekteverwekkers. Indien de gebruiker de desinfectie gel 30 seconden laat intrekken, wordt gemiddeld 99,9% van alle bacteriën gedood. Tot slot is deze desinfectie gel huidvriendelijk en bevat deze geen stoffen die schadelijk zijn voor de huid. De gel bevat een alcoholpercentage van 70%.

Flacon heeft een  inhoud van 250 ml.

Verkoop per stuk.

Beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Oorspronkelijke prijs was: €15,98.Huidige prijs is: €9,95. Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: HADESINFECTIEGELGR Categorieën: , , ,

Handdesinfectiegel Grootverpakking van Quiclean

Handdesinfectiegel in grootverpakking van 250 ml. Deze hygiënische handdesinfectie is de veiligste maatregel op het gebied van ziekteverwekkers. Indien de gebruiker de desinfectie gel 30 seconden laat intrekken, wordt gemiddeld 99,9% van alle bacteriën gedood. Tot slot is deze desinfectiegel huidvriendelijk en bevat deze geen stoffen die schadelijk zijn voor de huid. De gel bevat een alcoholpercentage van 70%.

Flacon heeft een  inhoud van 250 ml.

Verkoop per stuk.

Beschikbaar  zolang de voorraad strekt!

Houdt uw gezondheid goed in de gaten, met de meten en wegen producten van Premis!
Thermometers: https://www.premis.nl/thuiszorg/meten-wegen-en-hygiene/thermometers/
Bloeddrukmeters:  https://www.premis.nl/thuiszorg/meten-wegen-en-hygiene/bloeddrukmeters/
Saturatiemeters:  https://www.premis.nl/thuiszorg/meten-wegen-en-hygiene/pulse-oximeters/
Body Composition Analyzers en weegschalen:   https://www.premis.nl/thuiszorg/meten-wegen-en-hygiene/body-composition-analyzers-weegschalen-meten-wegen-en-hygiene/

Handen wassen of handdesinfectiegel?

Misschien vraagt u zich af of handdesinfectiegel evengoed of zelfs beter werkt dan handen wassen met water en zeep. Het RIVM raad aan om de handen te wassen met water en zeep, omdat u daarmee het vuil en de ziekteverwekkers echt van uw handen kunt afspoelen met het water. Het zeep maakt het vuil van uw handen los en heeft  – afhankelijk van het type zeep – ook een desinfecterende werking.

Helaas heeft u niet altijd de beschikking over een kraan en  zeep, bijvoorbeeld onderweg  in de auto, als u net getankt heeft of als u in een winkel staat. Echter is het ook dan belangrijk en prettig als u de handen kunt desinfecteren na het aanraken van (mogelijk) vervuilde of besmette objecten of mensen. Dan biedt de handdesinfectiegel uitkomst.  Het alcohol in de gel dood de bacteriën en andere ziekteverwekkers op uw handen en verdampt. De gel trekt in uw huid en is daarmee niet alleen zonder water te gebruiken, maar beschikt ook over verzorgende bestanddelen die uw huid verzorgen. Een uitstekend alternatief dus!

Lees hier waarom het reinigen van de handen volgens het RIVM zo belangrijk is:  https://www.rivm.nl/hygi-ne/vragen-en-antwoorden-over-handen-wassen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handdesinfectiegel Grootverpakking (HADESINFECTIEGELGR)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Handdesinfectiegel Grootverpakking (HADESINFECTIEGELGR)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate