Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Hoog-laag bed extra laag (HLEURO3802BO)


Hoog-laag bed extra laag HLEURO3802BO. LxB = 90×200 cm, elektrisch hoofdeind/voeteneind, elektrisch i.o.v van 21-76 cm van de grond, metalen bodem, Inclusief bedgalg en metalen zijhekken, Maximaal gebruikersgewicht 135kg
Prijs op aanvraag

13.444,31 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: HLEURO3802BO Categorieën: , , ,

Hoog-laag bed extra laag van Premis

Een hoog-laag bed is een elektrisch bedienbaar bed welke vaak gebruikt worden voor iemand die minder gemakkelijk in en uit bed stapt, of wanneer hij of zij zorg krijgt op bed. Dit hoog-laag bed van Premis is extra laag uitgevoerd. Dat betekent dat het bed dichterbij de grond kan komen dan een gemiddeld hoog-laagbed. De laagste stand verkleint de kans op letsel bij het uit bed vallen. Bij gebruikers die vaak onrustig zijn ‘s nachts of om een andere reden vaak uit bed vallen is dit een veiligere optie dan een standaard hoog-laag bed.

Premis levert hoog-laag bedden inclusief zijhekken (ook wel onrusthekken genoemd) voor maximale veiligheid voor de patiënt. Zodoende kan de patiënt er niet zomaar uitvallen terwijl de hij/zij erin ligt. Bij de verzorging kunnen de zijhekken in een handomdraai omlaag worden gezet, zodat de verzorgende haar/zijn werk kan doen. Let op, op dit bed zitten geen metalen bedhekken of een infuuspaal, maar deze kunnen wel bijbesteld worden. Verder kan er ook een centrale remstang, een reanimatiefunctie en nog veel meer worden besteld bij dit bed.

Voordelen van een hoog-laag bed

Er zijn veel voordelen aan een hoog-laagbed in huis, want een hoog-laag bed heeft meerdere functies die voor diverse ziektebeelden het verblijf in bed optimaal maken, namelijk:

 1. Gaan zitten op de rand van het bed. De gebruiker kan de hoofdsteun omhoog zetten, waardoor hij/zij een zittende houding krijgt in bed. Vervolgens kan de gebruiker zijn benen over de rand van het bed plaatsen en zichzelf met behulp van een bedgalg draaien met de neus naar de zijkant van het bed.
 2. Voorkomen van oedeem of bloedstuwing in de onderbenen. Met behulp van de knik-been verstelling is er een verminderde kans op oedeemvorming of bloedstuwing in de onderbenen, wanneer u het beengedeelte hoger zet.
 3. Gemakkelijk optrekken bij omlaag zakken in bed. Met behulp van de bedgalg kan de gebruiker zichzelf gemakkelijker optrekken, wanneer hij/zij onderuitgezakt in bed ligt. Wij adviseren de benen in en driehoek neer te zetten en het hoofdeinde plat te leggen (tenminste zo plat als kan). De gebruiker kan de bedpapegaai pakken en zichzelf optrekken terwijl hij/zij zicht afzet met de benen. Een ander voordeel is dat de gebruiker minder last heeft van het omlaag zakken in bed wanneer het beengedeelte hoger wordt gezet.
 4. Wanneer u zorg krijgt op bed van verpleging of van uw mantelzorger is het ergonomisch verantwoord om een hoog-laagbed te nemen. Dan kan de verzorger helpen op de juiste werkhoogte, waardoor zijn/haar lichaam minder zwaar wordt belast.
 5. Minder angst om uit bed te vallen. Een hoog-laagbed is voorzien van bedhekken. Deze kunt u omhoog worden plaatsen, wanneer de gebruiker angstig is om uit bed te vallen.  Doordat de bedhekken omhoog staan ligt de persoon in kwestie rustiger in bed.
 6. Makkelijk verrijdbaar. Dit hoog-laag bed beschikt over vier wielen die de gebruiker alle vier op de rem kan plaatsen. Zo kan het bed gemakkelijk worden verreden, maar ook veilig op een plek staan.

Belangrijke specificaties

 • 90 cm breed
 • 200 cm lang
 • Zowel hoofdeind als voeteneind electrisch te bedienen.
 • Ligvlak elektrisch te bedienen. Bed kan extra laag (21 cm van de grond tot 76 cm van de grond)
 • Bodem is van metaal
 • Inclusief bedgalg
 • Maximaal gebruikersgewicht 135kg
 • Prijs op aanvraag
 • 4 wielen die de gebruiker allen op de rem kan plaatsen

Let op, de prijs van dit hoog-laag bed is op aanvraag.

Alle bedden van Premis zijn CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de bedden-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoog-laag bed extra laag (HLEURO3802BO)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Hoog-laag bed extra laag (HLEURO3802BO)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering