Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Hoog laagbed Mobilia casa E plus (HLMCSS20090)


Hoog laagbed Mobilia Casa E elektrisch op zit bed Premis. opzit bed om makkelijker alleen uit bed te kunnen komen. Hoogte verstelling 40-80 cm. 4 delig ligvlak. Max 100Kg. volautomatisch ligvlak en draai gedeelte.links of rechts draaiend.

8.538,93 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: HLMCSS20090 Categorieën: , , ,

Hoog laagbed Mobilia Casa E elektrisch op zit bed Premis. opzit bed om makkelijker alleen uit bed te kunnen komen. Hoogte verstelling 40-80 cm. 4 delig ligvlak. Max 100Kg. volautomatisch ligvlak en draai gedeelte.links of rechts draaiend.

Hoog laagbed Mobilia Casa E plus Premis. sta op bed om alleen uit bed te kunnen komen. Hoogte verstelling 37-77 cm. 4 delig ligvlak. Max 100 Kg. volautomatisch.

Ons zorgbed Mobilia,Casa e plus  dat u in zittende en staande positie kunt brengen, met sta op funtctie is een thuis- en particulier zorgbed dat de mobiliteit van de verzorgde persoon vergroot en verbetert dankzij het elektrisch draaibare ligvlak. Het draaibare ligvlak en de opstahulp van het verpleegbed maken het voor de patiënt gemakkelijker om uit het draaibare bed op te staan en naar behoefte een zittende houding in bed aan te nemen.

 

Het bed Mobilia sit-to-stand is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale eisen van patiënten die de hoogste zorg nodig hebben, zowel thuis als in het ziekenhuis. Dankzij het handmatig of elektrisch draaibare ligvlak krijgt de patiënt of bewoner een deel van zijn zelfstandigheid terug en wordt actieve en passieve mobilisatie bevorderd.

Volledig gemotoriseerd ligvlak
Het ligvlak van het mobilia-verpleegbed draait volledig gemotoriseerd uit het verpleegbed, zodat de patiënt aan de rand van het bed zit en het ligvlak optioneel volledig gemotoriseerd omhoog kan worden gebracht ter ondersteuning bij het opstaan. Het mobilia-draaibed maakt het dus gemakkelijk om uit bed te stappen en in het verpleegbed te gaan zitten. In deze zitpositie is het mogelijk om zelfstandig te eten, te lezen, TV te kijken of zelfs bezoek te ontvangen, afhankelijk van de gezondheidstoestand.

Met de verschillende functies van het zit-sta-bed is het mogelijk om langer in de woning of privé-omgeving te blijven, omdat het mogelijk is zelfstandig of met ondersteuning op te staan en te gaan liggen.

Ontzorgt en ontlast
Het bed mobilia Casa e plus is een grote hulp en verlichting voor de verzorger. Het helpt de zorgactiviteiten voor zorgdiensten of ook de verzorgende familieleden te vereenvoudigen en mantelzorgers te ontlasten. Het maakt langere zorg in huis, privé of persoonlijke omgeving mogelijk. Het is gemakkelijk te bedienen en biedt extra veiligheid door de vergrendelingsfunctie van de handbediening.

Het roterende bed mobilia, met zijn roterende ligvlak, beschikt over verschillende functies en heeft alle verstelmogelijkheden van een normaal verpleegbed. Zo zijn ook de rug-, boven- en onderbeensteun en de hoogteverstelling mogelijk zoals bij een standaard verpleegbed. Door het extra draaibare ligvlak van het verpleegbed, in combinatie met de volledig gemotoriseerde opstahulp, biedt dit verpleegbed beslist de optimale oplossing voor de meest uiteenlopende verpleegbehoeften, bijv. voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit, voor mensen met de ziekte van Parkinson of spieratrofie, ongevalpatiënten of zelfs patiënten met een beroerte, enz.

Levering bevat

Sta op bed  compleet geleverd  met matras en bedgalg  en armsteunen incl levering en plaatsing

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoog laagbed Mobilia casa E plus (HLMCSS20090)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Hoog laagbed Mobilia casa E plus (HLMCSS20090)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate