Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Hoog laagbed Mobilia Cura E (HLMPVS20090)


Hoog laagbed Mobilia cura Premis.op zit bed . Hoogte verstelling 37-77 cm. 4 delig ligvlak. Max 125 Kg..volautomatisch.handmatige zit functie.

Levering bevat

Sta op bed  compleet geleverd  met matras en bedgalg  en armsteunen incl levering en plaatsing.

 

10.355,00 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: HLMPVS20090 Categorieën: , , ,

Hoog laagbed Mobilia cura Premis.op zit bed met 4 delig ligvlak.

  • Hoogte verstelling 37-77 cm.
  • Max 125 Kg..
  • volautomatisch.-handmatige zit functie

Ons zorgbed Mobilia, dat u in zittende  positie kunt brengen, is een thuis- en particulier zorgbed dat de mobiliteit van de verzorgde persoon vergroot en verbetert dankzij het elektrisch draaibare ligvlak. Het draaibare ligvlak en automatiche zit op  functie  van het verpleegbed maken het voor de patiënt gemakkelijker om naar behoefte een zittende houding in bed aan te nemen.

 

Het bed Mobilia  is ontwikkeld om te voldoen aan de speciale eisen van patiënten die de hoogste zorg nodig hebben, zowel thuis als in het ziekenhuis. Dankzij het elektrisch draaibare ligvlak krijgt de patiënt of bewoner een deel van zijn zelfstandigheid terug en wordt actieve en passieve mobilisatie bevorderd.

Volledig gemotoriseerd ligvlak

Het ligvlak van het mobilia-verpleegbed draait volledig gemotoriseerd uit het verpleegbed, zodat de patiënt aan de rand van het bed zit en he Het mobilia-draaibed maakt het dus gemakkelijk om  in het verpleegbed te gaan zitten. In deze zitpositie is het mogelijk om zelfstandig te eten, te lezen, TV te kijken of zelfs bezoek te ontvangen, afhankelijk van de gezondheidstoestand.

Met de verschillende functies van het zit bed is het mogelijk om langer in de woning of privé-omgeving te blijven, omdat het mogelijk is zelfstandig of met ondersteuning op te staan en te gaan liggen.

Ontzorgt en ontlast

Het bed mobilia e plus is een grote hulp en verlichting voor de verzorger. Het helpt de zorgactiviteiten voor zorgdiensten of ook de verzorgende familieleden te vereenvoudigen en mantelzorgers te ontlasten. Het maakt langere zorg in huis, privé of persoonlijke omgeving mogelijk. Het is gemakkelijk te bedienen en biedt extra veiligheid door de vergrendelingsfunctie van de handbediening.

Het roterende bed mobilia, met zijn roterende ligvlak, beschikt over verschillende functies en heeft alle verstelmogelijkheden van een normaal verpleegbed. Zo zijn ook de rug-, boven- en onderbeensteun en de hoogteverstelling mogelijk zoals bij een standaard verpleegbed. Door het extra draaibare ligvlak van het verpleegbed, i biedt dit verpleegbed beslist de optimale oplossing voor de meest uiteenlopende verpleegbehoeften, bijv. voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit, voor mensen met de ziekte van Parkinson of spieratrofie, ongevalpatiënten of zelfs patiënten met een beroerte, enz.

Levering bevat

Sta op bed  compleet geleverd  met matras en bedgalg  en armsteunen incl levering en plaatsing

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hoog laagbed Mobilia Cura E (HLMPVS20090)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Hoog laagbed Mobilia Cura E (HLMPVS20090)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate