Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Vilgo Kinder Sleep rollator (RO75D)


Kinder sleep rollator van Vilgo. Uitstekend geschikt voor zowel kleinere als wat grotere kinderen die extra ondersteuning behoeven bij het lopen.

Voorzien van 2 voorwielen en 2 achterpootjes. Dit zorgt voor extra stabiliteit en is gemakkelijk te hanteren.
De rollator weegt 1.7 kg. Het maximale gebruikersgewicht is 70kg. Op de rollator kan men niet zitten.

1 op voorraad

147,42 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Vilgo Kinder Sleep rollator

Vilgo kinder Sleep rollator is met zijn eenvoudige design een praktisch loophulpmiddel voor kinderen.
Hij is speciaal ontwikkeld voor gebruik door kinderen. Kinderen hebben nog niet altijd een goed ontwikkelde motoriek of zijn nog aan het leren om te lopen. Dankzij de twee poten aan de achterkant blijft de rollator stevig staan. Hier halen de kinderen veel steun uit. Er kan namelijk wat meer aan de rollator worden geleund, zonder dat deze hard wegrolt.
Ook hoeven er geen remmen bedient te worden hierdoor. Kindjes die moeite hebben met het lopen, hoeven daardoor niet ook nog te denken aan een rem. Hiermee is het lopen extra veilig.
Door de twee wielen aan de voorkant, hoeft alleen de achterkant opgetild te worden om voort te bewegen.
Ondanks de rollator van zichzelf al niet zwaar is, maakt dit de rollator nog lichter in gebruik. Ook voor kindjes met weinig energie is de rollator daardoor fijner en makkelijker te gebruiken.

Het frame van de sleep rollator is gemaakt van verchroomd staal. Dit materiaal is sterk en duurzaam, maar niet zwaar. De sleep rollator weegt slechts 1,7 kg. Dit geeft, mede met het ontwerp van het frame, veel stabiliteit.

De Vilgo kinder sleep rollator kan een gebruikersgewicht van maximaal 70 kg aan. Daardoor kunnen ook wat grotere en/of oudere  kinderen de sleeprollator veilig gebruiken. Uiteraard is de rollator ook te gebruiken voor volwassenen met bijvoorbeeld dwerggroei, zolang het gebruikersgewicht niet wordt overschreden.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Deze Vilgo Sleep rollator wordt net als al onze andere rollators handmatig gecontroleerd. Wij letten daarbij op kwaliteit, compleetheid en correctheid voorafgaand aan verzending. Daardoor kunt u er op vertrouwen dat uw rollator goed is.

Is deze rollator niet de juiste hoogte? Kijk dan eens bij deze kinder rollator: https://www.premis.nl/kinder-rollator-vilgo-ro100s/

Alle rollators bij Premis Medical, waaronder de Vilgo rollator, zijn CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de vilgo-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

 

Aanpassing Mogelijk

Nee

Gebruik binnen-/buitenshuis

Binnen

Handgreephoogte

52,5 – 65 cm

Maximaal Gebruikersgewicht

tot 70 kg

Merk

Vilgo

Productgewicht in kg

1,7

Zithoogte

Geen zitting mogelijk

Zitbreedte

Geen zitting mogelijk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vilgo Kinder Sleep rollator (RO75D)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Vilgo Kinder Sleep rollator (RO75D)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate