Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Mobilex Draaischijf zitkussen (MOBDR278051)


Diameter: 45 cm.

Max. Draagvermogen: 100kg.

1 op voorraad (kan nabesteld worden)

42,74 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Mobilex Draaischijf zitkussen

De roterende draaischijf is een hulpmiddel waarop mensen met gewrichts- en bewegingsproblemen (heup, rug, knieën, enkels) kunnen gaan staan om zich zo soepel en pijnloos te verplaatsen van de ene (zit)plaats naar een andere. Denk aan de overgang van uw bed naar de (rol)stoel of van de rolstoel naar de auto.

Wat is een Draaikussen?

Een draaikussen zorgt voor een goede zit en vergemakkelijkt bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto. Omdat het kussen meedraait als men in- en uitstapt, zorgt het ervoor dat de rug recht blijft. De draaikussen kan heup- en rugpijn verlichten, hij draait soepel en gemakkelijk 360˚ rond.

De zitdraaischijf is een transfermiddel waar iemand op kan gaan zitten. Met behulp van een zitdraaischijf kan u gemakkelijker mobiliseren doordat deze draaischijf een halve slag of een kwartslag met u mee kan draaien, wat lijdt tot het gemakkelijker op een stoel en van een stoel af komen.

Mobilex Draaischijf zitkussen bestaat uit twee met elkaar verbonden textieldelen. De gladde binnenzijden vergemakkelijken het draaien. Het bovenste gedeelte bestaat uit een donkerblauw zacht oppervlak, het onderste gedeelte heeft een antislip onderkant. Het kussen is bedoeld om te worden gebruikt als zitkussen in een auto, fauteuil of stoel om het draaien en verplaatsen van de gebruiker te vergemakkelijken.

Kenmerken:

  • Diameter: 45 cm.
  • Max. Draagvermogen: 100kg.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mobilex Draaischijf zitkussen (MOBDR278051)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Mobilex Draaischijf zitkussen (MOBDR278051)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate