Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Design Lichtgewicht

Design lichtgewicht rollators

Design lichtgewicht rollator is  een moderne kwalitatief goede rollator. De rollator is gemaakt met oog  voor detail. Voor het optimaliseren van het gebruikersgemak, is de rollator voorzien van enkele comfortabele accessoires en eigenschappen. Lichtgewicht  rollators zijn qua gewicht een stuk lichter dan een standaardrollator. Deze Design Lichtgewicht rollators zijn vaak gemaakt van een lichter materiaal, zonder dat ze inleveren op hun sterkte. Deze rollators hebben het voordeel dat ze lichter in gebruik zijn, en hier dus minder kracht voor nodig is en eenvoudiger te verplaatsen

Het lichte gewicht brengt extra veel voordelen met zich mee, Zo zijn  deze  rollators eenvoudiger te besturen, gemakkelijker voort  te duwen, makkelijker te manoeuvreren en zijn eenvoudig op te tillen. Uiteraard is het belangrijk als uw rollator fijn te besturen is, maar het lichtgewicht maakt het transporteren van uw rollator , bijvoorbeeld in de auto veel eenvoudiger. Daarom zijn dit soort rollators  enorm populair, en worden vaak gebruikt bij reizen.

Welke rollator past bij u?

Wanneer u een lichte rollator wilt kopen zijn er aan aantal factoren bepalend om te weten welke het beste bij u past.

De keuze voor de juiste lichtgewicht rollator kan afhankelijk zijn van:

  • Het gebruik: wilt u de rollator alleen binnen of ook buitenshuis gebruiken?
  • Uw lengte: Veel lichtgewicht rollators zijn ok verkrijgbaar in diverse maten. het is hierbij belangrijk om te bepalen of het model in hoogte verstelbaar is.
  • Uw gewicht: Omdat de rollators lichter zijn, kunnen ze vaak ook minder gewicht dragen. Uw lichaamsgewicht is van ook bepalend voor het kiezen van de juiste rollator.
  • Het gewicht van de rollator: Hoewel ze licht zijn, zit er wel degelijk verschil in de gewichten.

 

Keurmerken

Roma Medical Lichtgewicht Rollator (RO2463)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!