Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rollator kopen bij Premis, een verstandige keus!

Een rollator kopen is een belangrijke keuze. De rollator is een krachtig en effectief hulpmiddel waarmee u langer zelfstandig en mobiel blijft. De rollator ondersteunt u bij het staan en lopen . Dankzij het handige zitje kunt u onderweg makkelijk een pauze inlassen, ongeacht waar u bent! Door de flexibiliteit van onze modellen kan de rollator aangepast worden op uw specifieke wensen en behoeften.

Lichtgewicht rollators en Design rollators

In ons uitgebreide assortiment vindt u ook veel lichtgewicht rollators. Van degelijke standaard modellen met veel aanpassings-opties tot de mooiste designrollators.

Ook voor onderdelen en accessoires kunt u terecht bij Premis. Klik hier!

Premis Provo, Roma Medical, Vilgo

Binnen ons eigen merk van Premis vindt u al een enorme verscheidenheid aan rollators, maar daarnaast bieden wij ook enige keus van de merken Roma Medical en Vilgo. Betrouwbare merken die net als Premis al jarenlang ervaring hebben.

Vindt gemakkelijk de meest voorkomende rollators in het kopje ‘Veelverkochte variaties’, of ga op zoek naar precies die rollator die u zoekt door gebruik te maken van de verscheidene categoriën en filters. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag een handje. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Resultaat 1–12 van de 328 resultaten wordt getoond

Rollatorspecialist

Als u een rollator nodig heeft om u te ondersteunen bij het lopen dan helpen wij u graag bij het maken van precies de juiste keuze. Kies uit een lichtgewicht rollator als deze vaak vervoerd moet worden in de auto. Of ga voor een rollator met passief remsysteem en duwbeugel voor specifieke ondersteuning bij bijvoorbeeld Parkinson patiënten. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Ons team van specialisten staat klaar om met u mee te denken. Maak kosteloos gebruik van onze expertise om u te laten adviseren !

Rollatoraanpassing

De Premis Provo rollators zijn enorm flexibel samen te stellen. Kies uw model uit en gebruik de knoppen op de productpagina om uw rollator de juiste kenmerken te geven. Onderarmschalen, duwbeugels, omgekeerde remmen of handvaten,  het kan allemaal en nog veel meer! Ook bestaande Provo rollators kunnen wij aanpassen in onze werkplaats in Woudenberg. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Kortom, de rollator die u nodig heeft? Premis heeft hem!

Keurmerken

Versmallen onderarmschaal breedte (RO4OALBINNEN)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering