Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Shopper

Andersen boodschappentrolley

Op zoek naar een boodschappentrolley van Andersen?

Bij Premis Medical bv vind je een zeer groot assortiment boodschappentrolleys van dit Duitse kwaliteitsmerk! Sinds 1958 staat Andersen garant voor kwalitatieve en innovatieve boodschappentrolleys, en dat is te merken aan zijn aanzienlijke export naar andere landen in Europa.

Hier op Premis Medical bv vind je deze kwaliteit en innovatie terug in het uitgebreide aanbod van Andersen boodschappentrolleys:

 • verstelbaar frame
 • wendbare wielen, een
 • hangstuk om aan een winkelkar te bevestigen
 • een tussenstuk om achteraan de fiets te hangen,
 • afneembare wielen,
 • waterbestendige zakken
 • een speciaal compartiment met vrieszak.
  Zoals je kan zien hebben ze bij Andersen aan alles gedacht!

Benieuwd welke modellen Andersen voor jou in petto heeft?

Hieronder vind je de voornaamste modellen terug die je kan vinden op Premis Medical bv.

Scala & Scala Plus

De Scala shopper is het basismodel van Andersen. Ideaal voor wie zoekt naar een kwaliteitsvolle boodschappentrolley in een lagere prijsklasse. Je kan kiezen tussen de Scala Shopper en de Scala Shopper Plus. De Scala Shopper Plus is net iets beter, aangezien het frame uit aluminium bestaat en je er ook dozen mee kan vervoeren als je de zak wegneemt.

Unus & Unus Fun

De Unus Shopper Fun is een erg gebruiksvriendelijke boodschappentrolley, dankzij zijn aluminium frame en ergonomisch handvat dat je kan verstellen naar 3 verschillende posities. De Unus Shopper modellen hebben bovendien nog extra stevige aluminium wielen met kogellagers en je kan zelf de hoogte van het handvat instellen.

Royal Shopper & Royal Shopper Plus

De Royal Shoppers zijn de bekendste boodschappentrolleys van Andersen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Royal Shoppers zijn gebouwd uit stevig aluminium. Ze kunnen veel gewicht aan, zijn makkelijk plooibaar en zijn voorzien om aan een winkelkarretje of achter een fiets te hangen. De Royal Shopper Plus heeft een bredere wielbasis wat ideaal is wanneer je hem achter de fiets hangt, maar misschien minder handig op het openbaar vervoer. Een ander voordeel van de Royal Shoppers is dat je een grote keuze hebt tussen verschillende wielen: 3-spaaks zwarte wielen, kogel gelagerde aluminium wielen, opblaasbare kogel gelagerde wielen, grote kogel gelagerde wielen en grote opblaasbare wielen met kogellagers.

Quattro Shopper

De Quattro Shopper is ook een zeer ingenieuze boodschappentrolley. Met zijn vier wielen kan je de Quattro Shopper zowel trekken als vooruitduwen. Ook hier kan je de hoogte van het handvat zelf bepalen. Ideaal voor mensen die wat extra steun nodig hebben tijdens het winkelen.

Trappenstijgers

De trappenstijgers zijn gemaakt voor mensen die veel trappen moeten doen met hun boodschappentrolley. De 6 wielen zorgen ervoor dat je makkelijk over elke trede geraakt met een minimum aan moeite. Je kan kiezen uit een Scala trappenstijger of een Royal Shopper trappenstijger.
Uiteraard kan je voor elk model nog kiezen uit verschillende kleuren of prints. Elke boodschappentas heeft ook verschillende eigenschappen. Je kan kiezen voor een simpele tas om dagelijkse boodschappen mee te doen, maar er zijn ook speciale zakken met verschillende compartimenten en een thermische zak of zakken die je ook als rugzak kan gebruiken zonder het frame. Aan jou de keuze!

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt omtrent de boodschappentrolleys van Andersen.

Keurmerken

Shopper Quattro Ivar (Blue)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering