Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Veiligheids Rubberdop Garcia 16MM(RU8201)


Rubberdop. Veiligheids rubberdop met grote basis van 8 cm.Geschikt voor elleboogkrukken en wandelstokken. Diameter 16 mm. Zwart. Geschikt voor natte ruimte ondergrond.

36,06 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RU8201 Categorieën: , ,

Rubberdop. Veiligheids rubberdop met grote basis van 8 cm. Geschikt voor elleboogkrukken en wandelstokken. Diameter 16 mm. Zwart. Geschikt voor natte ruimte ondergrond.

 

Levensduur en onderhoud
De rubberdop garcia 16mm heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden. Afhankelijk van het type ondergrond, uw postuur, loophouding en de gebruiksintensiteit  kan de levensduur van uw rubberdop  afwijken. Indien u merkt dat uw doppen snel slijten, kunt u het beste contact opnemen met uw ergotherapeut of fysiotherapeut, om te beoordelen of uw loophouding en gebruik van het hulpmiddel een mogelijke oorzaak zijn van de slijtage.
Denk aan het niet recht neer (kunnen) zetten van het hulpmiddel, en daardoor een scheve belasting. Of een zeer intensief gebruik, omdat u erg veel steunt op het hulpmiddel.

Wij adviseren u om wekelijks de rubberdop een kwartslag te draaien, zodat deze gelijkmatig afslijt. Controleer hierbij goed of de rubberdop niet is doorgesleten. Indien  de rubberdop is doorgesleten dient u de dop te vervangen. Laat hierbij ook de randen van de buis van het hulpmiddel afbramen. Zo voorkomt u dat versleten randjes en splinters uw nieuwe dop in korte tijd opnieuw doorslijten. Gebruik het hulpmiddel niet totdat u de rubberdop heeft vervangen . Verzeker u ervan dat de buis van uw hulpmiddel geen bramen of scherpe randjes meer heeft .

Bodemdiameter

80 mm

Diameter opening

16 mm

Kleur

Zwart

Rubberdop Type

Veiligheidsdop

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Veiligheids Rubberdop Garcia 16MM(RU8201)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Keurmerken

Veiligheids Rubberdop Garcia 16MM(RU8201)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!