Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Sprekende saturatiemeter (oximeter) voor blinden, slechtzienden OMOXI6525


Premis  Sprekende Saturatiemeter Speciaal voor blinden/slechtzienden (OMOXI6525). De gesproken taal is Engels. De saturatiemeter gaat spreken zodra de saturatiemeter een paas seconden om uw vinger houdt en de onderste knop een paar seconde indrukt.

Uitverkocht

Artikelnummer: OMOXI6525 Categorieën: , ,

Sprekende Saturatiemeter (oximeter) Premis Speciaal voor blinden of slechtzienden

Deze Premis sprekende saturatiemeter (oximeter)speciaal voor blinden of slechtzienden met LCD-technologie is een zeer accurate saturatiemeter met meerdere functies. Deze saturatiemeter laat niet alleen het zuurstofgehalte zien, maar ook de hartfrequentie. Bovendien meet de saturatiemeter met behulp van de meest geavanceerde technologie binnen een paar seconden met een hoge precisie, met een laag energiegebruik. Bijzonder aan deze saturatiemeter is dat deze spreekt. De gesproken taal is Engels, welke spreekt zodra de knop wordt ingedrukt voor een paar seconden.

Wat is een saturatiemeter (oximeter)

Een saturatiemeter (oximeter) is een zeer handig en klein apparaat wat om de vinger van de gebruiker geplaatst kan worden. Het meet de zuurstof in het bloed door de nagel heen. Daarom wordt het ook afgeraden om dit apparaat te laten meten op een nagel waar nagellak opzit, omdat deze de meetwaarden beïnvloeden. Een saturatiemeter is in veel gevallen bruikbaar, zoals bij sporters, longpatiënten, astmapatiënten, hartpatiënten, stoppende rokers, EHBO’ers en bergwandelaars. Echter verkoopt Premis veel verschillende saturatiemeters. Bent u wel op zoek naar een saturatiemeter, maar niet een speciaal sprekende voor blinden/slechtzienden, kijk dan eens bij de OMOXI26 via deze link: https://www.premis.nl/saturatiemeter-oled/

Deze saturatiemeter is zeer eenvoudig in het gebruik en werkt middels een zogenaamde vingerclip. Naast saturatie meet deze meter ook meteen de hartslag. Aangezien het display draaibaar is in 2 richtingen, is deze goed leesbaar voor de persoon die meet of die wordt gemeten.

Een gezond persoon heeft een zuurstofsaturatie van 96% tot 98% in het bloed. Een zuurstofsaturatiemeter van 100% komt namelijk niet vaak voor. Zuurstofsaturatie is het percentage hemoglobine (Hb) dat volledig is verzadigd met zuurstof, hemoglobine is het stofje in een rode bloedcel dat zuurstof vervoerd. Wanneer het percentage zuurstofsaturatie lager is dan de normale 96% tot 98%, raadt Premis aan om uw arts te raadplegen.

Andere belangrijke voordelen van de Saturatiemeter (oximeter) van Premis Medical

Zeer gemakkelijk in gebruik. Plaats de saturatiemeter om de vinger en druk op de startknop.

Andere gegevens van de Saturatiemeter van Premis Medical

 • Van het merk choicemed
 • Werkt op 2x AAA batterijen, Premis levert deze uiteraard mee
 • Engergiezuinig: 30 uur non-stop meten
 • Gewicht: ± 62 gram
 • Toont de hartfreuentie
 • Inclusief ophangkoordje
 • Duidelijk LCD display
 • Gladde kunststof oppervlak om gemakkelijk te reinigen en desinfecteren
 • Meetbereik van de saturatie: 0-100% (nauwkeurigheid ± 2%)
 • Meetbereik van de hartfrequentie: 30 – 235 bpm, Nauwkeurigheid: ± 2 bpm bij> 100 bmp
 • Nederlandse gebruiksaanwijzing aanwezig

Het kan zo zijn dat u de saturatiemeter vaak moet verplaatsen of mee moet nemen. Hiervoor is het handig om de meter aan een ophangkoortje op te hangen.

De Choicemed producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Choicemed-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Functionaliteiten

Hartslagmeting, Schermrotatie, Spraakfunctie, Weergave Batterijniveau

Gebruiker

Volwassenen

Schermtype

LCD-scherm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sprekende saturatiemeter (oximeter) voor blinden, slechtzienden OMOXI6525” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Sprekende saturatiemeter (oximeter) voor blinden, slechtzienden OMOXI6525
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering
error: Content is protected !!