Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Urinaal melkwit geschikt voor de autoclaaf van Premis (URPLA8000)


Urinaal (urinefles) Premis van kunststof. melkwit (niet helder) URPLA8000. Geschikt voor autoclaaf. Inhoud 1 liter met schaalverdeling. Te steriliseren tot 130 graden. Inclusief kunstofdop.

Uitverkocht

Artikelnummer: URPLA8000 Categorieën: , ,

Heldere urinaal  van Premis geschikt voor de autoclaaf URPLA8000

De urinaal is van het merk Premis en heeft verschillende voordelen. Deze urinaal welke geschikt is voor de autoclaaf is gemaakt van melkwit kunststof. Doordat deze urinaal (melkwit) geschikt is voor de autoclaaf is deze ideaal voor in ziekenhuizen. Ook is deze voorzien van een dop, zodat de urinaal afgesloten kan worden en de geur van de urine zich niet kan verspreiden door de ruimte. Deze urinaal is zowel zittend als liggend te gebruiken, waardoor u hem gemakkelijk bij het bed als op de stoel kan gebruiken. Doordat de kunststof urinaal niet helder, maar melkwit van kleur is, is de inhoud niet gemakkelijk te bekijken. Daardoor kan u of de zorg moeizaam zien of:

 • Er vlokjes of stolsels zichtbaar zijn
 • De urine helder of troebel is
 • De kleur van de urine lichtgeel of afwijkend van kleur is

Wanneer de urine goed wordt bekeken, kunnen er vroegtijdig ziektebeelden zoals prostaatproblemen, urineweginfecties, schimmelinfecties of nierstenen worden opgespoord, voordat deze grote schade kunnen veroorzaken. Daarom adviseert Premis om een heldere urinaal aan te schaffen. Dit is de URPLAH, welke te zien is via de volgende link: https://www.premis.nl/heldere-urinaal-geschikt-voor-de-autoclaaf-van-premis-urplah/

Bent u wel op zoek naar een urinaal, maar dan helder met een andere vorm en met een handgreep, kijk dan eens bij de URPL1608 via deze link: https://www.premis.nl/heldere-urinaal-met-handgreep-voor-heren-van-premis-urpl1608/

Niet alleen is deze urinaal gemakkelijk voor in bed, maar ook voor onderweg is deze urinaal een uitkomst. Doordat u, als bijvoorbeeld vrachtwagenchauffeur, veel op de weg zit, is er niet altijd een toilet in de buurt. Dan is een urinaal met dop ideaal, zodat ook de geur niet door de cabine verspreidt.

Belangrijke specificaties

 • Inhoud 1 liter met schaalverdeling
 • Helder kunststof
 • Inclusief dop
 • Autoclafeerbaar
 • Te steriliseren tot 130 graden

De urinalen van Premis zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de urinalen-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Gebruiker

Man

Materiaal

Dof, Kunststof

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Urinaal melkwit geschikt voor de autoclaaf van Premis (URPLA8000)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Urinaal melkwit geschikt voor de autoclaaf van Premis (URPLA8000)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering