Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

2 delige aluminumklem voor infuusstandaard (ro4klem)


Klem voor op de RO41IN wanneer er een voedingskastje/spuitkast op geplaatst gaat worden.

70,40 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO4KLEM Categorieën: , ,

2 delige aluminumklem voor infuusstandaard

De 2 delige aluminumklem voor infuusstandaard  om de infuus vast te zetten. Dit is en stevige klem om een infuuspaal stevig en veilig op de rollator te plaatsen. De klem voor op de RO41IN wanneer er een voedingskastje/spuitkast op geplaatst gaat worden. Deze klem zorgt er niet voor dat de rollator met al dat gewicht niet omvalt. Hier heeft Premis een speciale verzwaring voor.

Een infuusstandaard is een soort van paal met aan de bovenkant twee haakjes waaraan u de infuuszakjes met natriumchloride kunt ophangen.

Wat doet een Infuusstandaard?

Infuusstandaarden zijn medische hulpmiddelen en worden gebruikt voor het ophangen van infuusflessen in artsenpraktijken, behandelruimten of operatiekamers. Ook infuuszakken kunnen aan een infuusstandaard worden bevestigd.

Wat zit er in een infuus?

Met een infuus wordt doorgaans bedoeld de toediening van een oplossing, vaak fysiologisch zout of een oplossing van 5% glucose, of een mengsel van die twee, maar ook wel transfusie-bloed of een suspensie van respectievelijk alleen bloedcellen of bloedplasma.

Waarom originele onderdelen gebruiken

Doordat dit een medisch hulpmiddel klasse 1 is moet je originele onderdelen gebruiken. Doe je dit niet dan kunnen er ernstige gebreken voordoen met uw rollator die kunnen leiden tot ongevallen. Lees ook altijd de gebruiksaanwijzing aandachtig en bij vragen ga naar het verkooppunt waar hij gekocht is of Mail verkoop@premis.nl. Dit is de Legal manufacturer van de provo rollator.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 delige aluminumklem voor infuusstandaard (ro4klem)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

2 delige aluminumklem voor infuusstandaard (ro4klem)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate