Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rollator Onderdelen & Accessoires

Rollator Onderdelen en Accessoires

Rollator onderdelen en accessoires nodig?

Of u nu op zoek bent naar nieuwe wiellagers, armbedjes voor de onderarmschaalrollator, of een nieuwe remkabel. Premis heeft ieder onderdeel voor de Provo rollator standaard op voorraad.
Bent u zelf erg handig? Dan kunt u de reparaties meestal zelf uitvoeren. Alle onderdelen zijn goed toegankelijk en u heeft alleen alledaags gereedschap nodig.

Uiteraard adviseren wij om de rollator jaarlijks te laten onderhouden door een professional. Hiermee behoudt u garantie op de onderdelen die dan vervangen worden en weet u zeker dat uw rollator goed en veilig te gebruiken is.
De meeste zorgwinkels bieden voor hun klanten dergelijk onderhoud aan, maar u kunt natuurlijk ook altijd terecht bij onze werkplaats in Woudenberg!

Heeft u behoefte aan extra luxe en comfort bij het gebruik van uw rollator? Bijvoorbeeld als het weer zo vervelend regent, maar u toch even een wandelingetje wilt maken? Of als u als begeleider vaak meeloopt met uw cliënt bij gebruik van de rollator, maar deze niet fijn kunt vasthouden?
Premis heeft een zeer ruim assortiment aan speciaal voor de Provo rollator ontworpen accessoires die het gebruik vergemakkelijken! Zo hebben wij een paraplu dat aan het stuur bevestigd wordt, en een extra buddy handgreep speciaal voor het lopen met een begeleider. Stootbeugels zodat de rollator net een beetje meer kan hebben. Of gewoon een mooi nieuw mandje en dienblad als uw oude aan vervanging toe zijn.

Op de onderdelen en accessoires van Premis zit 6 maanden nieuwe garantie*, zodat u kunt vertrouwen op een goed en veilig te gebruiken product

Kortom, voor onderdelen en accessoires voor de rollator, shopt u bij Premis!

 

Keurmerken

Mobilex afsluitbare tas met ritssluiting (MOBTASOUT)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering