Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Onderdelen en accessoires voor uw Premis Provo Rollator koopt u eenvoudig en snel bij Premis! De Provo rollators zijn tot op het laatste schroefje in losse onderdelen te verkrijgen, zodat u de rollator in tiptop conditie kunt houden en reparaties kunt uitvoeren met originele onderdelen.

Op de onderdelen en accessoires van Premis zit 6 maanden nieuwe garantie*, zodat u kunt vertrouwen op een goed en veilig te gebruiken product

Gebruik de filters op deze pagina om uw zoekresultaten te verfijnen!

Weet u niet welk onderdeel u zoekt? Download dan hier de bouwtekening van de rollator: provo onderdelen schema 2e generatie

Resultaat 1–12 van de 199 resultaten wordt getoond

Rollatoronderdelen

Of u nu op zoek bent naar nieuwe wiellagers, armbedjes voor de onderarmschaalrollator, of een nieuwe remkabel. Premis heeft ieder onderdeel voor de Provo rollator standaard op voorraad.
Bent u zelf erg handig? Dan kunt u de reparaties meestal zelf uitvoeren, omdat alle onderdelen goed toegankelijk zijn en bewerkt kunnen worden met alledaags gereedschap.
Uiteraard adviseren wij om de rollator jaarlijks te laten onderhouden door een professional. Hiermee behoudt u garantie op de onderdelen die dan vervangen worden en weet u zeker dat uw rollator goed en veilig te gebruiken is.
De meeste zorgwinkels bieden voor hun klanten dergelijk onderhoud aan, maar u kunt natuurlijk ook altijd terecht bij onze werkplaats in Woudenberg!

Rollator accessoires

Heeft u behoefte aan extra luxe en comfort bij het gebruik van uw rollator? Bijvoorbeeld als het weer zo vervelend regent, maar u toch even een wandelingetje wilt maken? Of als u als begeleider vaak meeloopt met uw cliënt bij gebruik van de rollator, maar deze niet fijn kunt vasthouden?
Premis heeft een zeer ruim assortiment aan speciaal voor de Provo rollator ontworpen accessoires die het gebruik vergemakkelijken! Zo hebben wij een paraplu dat aan het stuur bevestigd kan worden, en een extra buddy handgreep speciaal voor het lopen met een begeleider. Stootbeugels zodat de rollator net een beetje meer kan hebben. Of gewoon een mooi nieuw mandje en dienblad als uw oude aan vervanging toe zijn.

 

Keurmerken

Naamplaatje voor Rollator (RO4NAAMPLAATJE)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!