Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Premis Medical is voortdurend bezig om een actueel assortiment aan te kunnen bieden aan onze klanten. Zo voegen wij met enige regelmaat nieuwe en innovatieve producten toe in het assortiment. Meer hierover leest u op de Nieuwspagina.

Helaas komt het soms ook voor dat producten uit het assortiment gehaald worden. Dit gebeurt bijvoorbeeld als de producten niet langer leverbaar zijn vanuit de leverancier, of wanneer er te weinig vraag naar het product is om het aan te blijven bieden. Ook kan het gebeuren dat een product niet meer geschikt is voor reguliere verkoop, bijvoorbeeld door kleine beschadigingen of kleurafwijkingen. Deze producten zullen we ook in de Sale plaatsen voor u.

Uiteraard garanderen wij van ieder product op onze site, en dus ook van de Sale artikelen, dat deze veilig te gebruiken zijn!

Al deze producten bieden we u graag aan tegen een extra scherpe prijs. Zo krijgt u nog een laatste kans om deze producten te bemachtigen tegen absolute bodemprijzen!

Alle getoonde prijzen zijn netto prijzen de dealer korting geldt niet op deze producten.

Let op: Alle producten in onderstaand overzicht zijn op=op. Wanneer een product uitverkocht is zullen wij deze van de website verwijderen. U kunt het product dan niet meer in onderstaand overzicht terugvinden.

Keurmerken

Wandelstok Premis Opvouwbaar (WA3024SBG)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering