Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Zithulpmiddelen

Zithulpmiddelen

Wilt u langer thuis blijven wonen? Ontdek dan al onze hulpmiddelen om de zelfredzaamheid in huis te vergroten. Het is belangrijk om zo lang mogelijk uw dagelijkse bezigheden zo eenvoudig mogelijk te houden door gebruik te maken van woonhulpmiddelen. Dit kunnen hulpmiddelen zijn om eenvoudiger te kunnen gaan zitten of opstaan, of comfortabele zitkussens.

Een zitkussen kan u extra  comfort geven tijdens het zitten, en kan klachten helpen voorkomen, Juist wanneer u lang moet zitten in uw stoel of rolstoel , bijvoorbeeld door een medische aandoening, kan een goed zitkussen u hierbij helpen. een ergonomisch gevormd zitkussen biedt u namelijk de juiste ondersteuning welke u nodig heeft tijdens het zitten. Bij sommige kussens kan het decubitus(doorzitten)worden voorkomen,

Sta-op stoel

Moeite met opstaan? Dan biedt de sta-op stoel de juiste ondersteuning. Doordat de stoel omhoog komt , kantelt u naar voren zodat opstaan eenvoudig is. Naast het opstaan kunt u  ook gemakkelijker gaan zitten. Door de stoel in een hogere stand te laten staan wanneer u gaat zitten voorkomt u het in de stoel “ploffen”

Met behulp van een afstandsbediening is de stoel eenvoudig in een comfortabele positie te plaatsen. de rugleuning en de voetsteun zijn traploos en onafhankelijk van elkaar instelbaar.

Keurmerken

Taboeret Premis(TA7213)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering