Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Infuusstandaarden

Infuusstandaarden 

Infuusstandaarden zijn medische hulpmiddelen en worden gebruikt voor het ophangen van infuusflessen met medicatie en voedingsstoffen.

Een infuusstandaard is een soort van paal met aan de bovenkant twee haakjes waaraan u de infuuszakjes kunt ophangen.

Gebruik
Voor het gebruik dient de infuusstandaard te worden ingesteld op de juiste hoogte. De maximale hoogte is 210 cm en de minimale hoogte is 125 cm. De juiste hoogte is afhankelijk van uw houding: of u ligt, zit of loopt. Voor het goed doorlopen van de vloeistof is het belangrijk dat de infuusvloeistof boven uw hoofd hangt. Op twee van de vijf wieltjes zijn remmen bevestigd. Deze kunt u indrukken om te voorkomen dat de standaard per ongeluk weg rijdt.

Onderhoud
De infuusstandaard heeft niet veel onderhoud nodig. Mocht er vloeistof op de poten zijn gelekt, dan kunt u de standaard afnemen met een zachte, vochtige doek. Gebruik geen schuurspons of schuurmiddel.

Belangrijk
De infuusstandaard rijdt het makkelijkst op een harde, vlakke ondergrond. Op tapijt kan de standaard ook worden gebruikt, maar de ondergrond kan wel van invloed zijn op de mobiliteit. Als u meerdere infuuszakken of vloeistofflessen wilt ophangen, dan moeten ze gelijkmatig verdeeld worden over de 4 haken. Als het gewicht ongelijk verdeeld is kan de standaard omvallen. Zet de infuusstandaard zodanig neer dat men niet over de pootjes kan struikelen

Keurmerken

Infuusstandaard met stokkenbakhouder 3e Generatie Premis Provo (RO40IN)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate