Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

 

 

 

 

 

Toiletverhoger  kopen?
Wilt u een toiletverhoger kopen ? Een Toiletverhoger  kan u helpen bij het bij het zelfstandig gebruik te kunnen blijven maken bij het gebruik van het Toilet . Deze zorgt er voor dat zitten en opstaan weer veilig wordt .Een toiletverhoger is een losse zitting die op de meest gangbare toiletten gebruikt kan worden

Goden ellis en Garcia
Bij premis medical hebben wij de volgende gerenommeerde merken toiletverhogers  Gorden ellis  en Garcia . Betrouwbare merken die net als Premis al jarenlang ervaring hebben.

Vindt gemakkelijk de meest voorkomende Toiletverhogers  in het kopje ‘Veel verkochte variaties’, of ga op zoek naar precies die toiletverhoger  die u zoekt door gebruik te maken van de verscheidene categorieën en filters. Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag een handje. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Toiletverhoger specialist

Als u een toiletverhoger  nodig heeft om u te ondersteunen bij het gebruik maken van het  toilet  dan helpen wij u graag bij het maken van precies de juiste keuze. Kies de hoogte  en soort. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Ons team van specialisten staat klaar om met u mee te denken. Maak kosteloos gebruik van onze expertise om u te laten adviseren !

De juiste hoogte

In het algemeen kan men zeggen dat de: Lengte van de cliënt/3,5 = minimale hoogte zitting (cm)

 

 

 

Keurmerken

Garcia toiletverhoger opzet (TO2278)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering