Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Bedleestafels

Bedleestafels

Wat is een bedleestafel?

Een bedleestafel is een handig hulpmiddel om te kunnen eten, drinken of lezen in bed. Dit zorgt ervoor dat je nog lekker vanuit bed kunt blijven lezen, zonder zelf de krant, een boek, de tablet of een tijdschrift vast te houden.  De bedleestafels kunnen natuurlijk ook gebruikt worden als bijzettafel voor jouw bank of stoel.

Het blad van een bedleestafel kan uit één of meerdere delen bestaan, en kan in sommige gevallen ook kantelen. Het kantelen van het blad kan handig zijn wanneer jij een tablet in bed wilt kijken, een kruiswoordpuzzel wilt maken of rustig de krant wilt lezen. Wanneer het blad uit twee delen bestaat kan dit makkelijk voor je zijn om bijvoorbeeld het blad te kantelen, terwijl het kleine blad horizontaal blijft staan. Hierop kun je je kopje koffie of thee laten staan zonder bang te hoeven zijn dat deze om kan vallen.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bedleestafel?

Bij het kopen is het belangrijk om te bepalen waarvoor jij de tafel nodig hebt. Moet de tafel in hoogte verstelbaar kunnen zijn? Dit kan handig zijn wanneer je de tafel voor meerdere doeleinden wilt gebruiken. Moet de tafel wielen hebben dan is het belangrijk om te bepalen of de wielen wel of niet geremd moeten kunnen worden.

Keurmerken

BEDLEESTAFEL ONDERDEEL PREMIS. (BE3547BLAD)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate