Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Over Premis

Het ontstaan van Premis Medical BV

Premis Medical BV is in 1928 opgericht onder de naam Misdorp & Zonen. Toentertijd een groothandel en maakte kleinschalig diverse producten voor de zorgindustrie, wijkverpleging en het toenmalige kruiswerk.

In 1977 is Misdorp & Zonen gefuseerd met het in 1958 opgerichte Predaco, waaruit de huidige naam Premis Medical is ontstaan.

Toen in 1980 de vraag ontstond naar gebruiksvriendelijke hulpmiddelen met een minder institutionele uitstraling, heeft Premis Medical – destijds samen met een Zweedse collega voor gehandicapte kinderen – een lijn voor loophulpmiddelen en rolstoelen ontwikkeld in de kleuren wit en fel rood. Deze producten hebben tot het jaar 2000 deel uitgemaakt van het assortiment van Premis Medical.

Het paradepaardje van Premis

In 1984 is omwille van diezelfde vraag naar niet-institutionele hulpmiddelen ook de inmiddels zeer bekende Premis Provo Rollator ontworpen door Premis Medical.

Vandaag de dag is de Premis Provo rollator het meest bekende type rollator en bij Premis Medical verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rollator wordt aangepast op de wensen van de gebruiker, of het nu gaat om kleine, grote, brede of smalle mensen of mensen die wat meer steun of hulp nodig hebben van hun rollator in de vorm van onderarmschalen, speciale remmen, etc.
Het overgrote deel is uit voorraad leverbaar, en voor hen die daar niet mee uit kunnen is er altijd de mogelijkheid tot maatwerk.

Diversiteit van Premis

Naast de Provo rollator en diverse andere typen rollators, levert Premis Medical een enorm aanbod aan mobiliteitshulpmiddelen, thuiszorg hulpmiddelen en institutionele verpleegartikelen.

Wij van Premis Medical zien het als onze missie om ieder mens te kunnen voorzien van toegepaste zorg en zoveel mogelijk comfort om het dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen wij door goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg en niet bang te zijn om het voortouw te nemen voor de ontwikkeling van nieuwe zorgproducten. Premis Medical staat garant voor kwalitatieve producten met zoveel mogelijk flexibiliteit, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op een assortiment van degelijke producten die passen bij hun wensen en behoeften.

Zowel voor optimale gebruiksvriendelijkheid als artikelen met een persoonlijke touch, uw zorgartikelen vindt u bij Premis Medical.

 

Altijd dichtbij

Wilt u onze producten eens van dichtbij bekijken, maar bent u niet in de gelegenheid om bij ons in de showroom langs te komen in Woudenberg? Geen probleem!

Omdat wij een groothandel zijn, vindt u Premis artikelen in bijna elke thuiszorgwinkel wel terug.

 

Keurmerken

Over ons
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate