Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Armbed 21 cm voor Premis Provo onderarmschaalrollators (exclusief zijflappen)(RO4OAB4)


ROLLATOR PROVO-ONDERDEEL-ACCESSOIRE. Armbed 21 cm voor onderarmschaal, zonder zijflappen voor Provo rollators. Kleur Zwart.

Let op! Bij deze armbedjes dient u de bijbehorende zijflappen te gebruiken! Zie de gebruiksaanwijzing van uw onderarmschaalrollator voor meer informatie.

39,02 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO4OAB4 Categorieën: , ,

Comfortabel armbed 21 cm voor op uw onderarmschaalrollator

Het armbed 21 cm voor onderarmschaalrollators is onderdeel van een zeer comfortabele aanpassing op de rollator om uw onderarmen op te laten rusten tijdens het lopen. Wanneer u meer steun nodig heeft tijdens het lopen met de rollator, bijvoorbeeld door verminderd evenwicht of rugklachten, dan is het heel fijn als u uw gewicht kunt laten rusten op de rollator.
Bij een gewone rollator zult u dan al snel erg laag moeten hangen. Daardoor gaat u krom lopen en ondervindt u geen fijne drukverdeling meer in de handen. Hangen gaat al snel zeer doen.

De onderarmschalen zijn voorzien van hogere buizen, zodat u comfortabel en verantwoord rechtop kunt blijven en toch uw steun vindt. Hangen wordt weer steunen dankzij de comfortabele armbedjes. Doordat u uw onderarmen gebruikt om de steun op te vinden heeft u een groter draagvlak op uw gewicht over te verdelen. Het zachte materiaal van de armbedjes zorgt tegelijk voor een nog betere drukverdeling. Zo zijn ook langere stukjes lopen nog steeds comfortabel. Sturen en remmen kan gemakkelijk met de verstelbare handvatten. Hiermee stelt u de handvatten precies goed af zodat u ook daar comfortabel bij kunt zonder uw arm te hoeven verplaatsen.

Los armbed exclusief zijflappen

De armbedjes worden per stuk verkocht. De levering is exclusief de zijflappen, want in de meeste gevallen kunt u de zijflappen prima overzetten van uw oude armbedje naar het nieuwe armbedje. De zijflappen hebben namelijk minder last van slijtage omdat deze nauwelijks contact met uw armen maken. Heeft u toch ook nieuwe zijflappen nodig? Dan kunt u deze vinden via onderstaande link:

https://www.premis.nl/zijflappen-voor-het-armbedje-21cm-behorend-bij-de-onderarmschaalsteunen/

De schroeven om de zijflappen mee te bevestigen aan het armbed vindt u hier:

https://www.premis.nl/schroef-t-b-v-van-bevestiging-van-zijflappen-op-onderarmschaalrollator-ro4oabschroef/

Garantie: De onderarmschalen correct afstellen en gebruiken

De drukverdeling van de onderarmschalen komt nauw samen met de natuurlijke positie van uw armen. Het is daarom belangrijk dat u deze goed afstelt en ten alle tijden de zijflappen gebruikt! Wanneer dit niet gebeurd kunnen we helaas geen garantie verlenen bij schade aan de zijflappen of armbedjes.

Steek uw armen eens recht voor u uit. Dat is best lastig hoor! Kijkt u maar, als u gewoon de armen naar voren steekt. Uw handen vanzelf vanaf uw elleboog een hoekje naar binnen maken. Wanneer u de armbedjes kaarsrecht heeft afgesteld, zullen uw armen deze knik niet kunnen maken zonder dat uw armen scheef in het armbed komen te liggen. De druk wordt daarmee onevenredig op de randen van het armbed gedrukt en u zult zien dat in korte tijd scheuren gaan ontstaan in de buitenste hoekjes van het armbed. Hierdoor zijn de armbedjes niet langer bruikbaar en moeten ze vervangen worden.

Dit zelfde (het scheuren) gebeurt wanneer u de zijflappen niet gebruikt. Tijdens het lopen gaan uw armen bewegen in de armschalen. De druk kan daardoor onevenredig op de zijkanten komen te liggen, zelfs als u de armschalen wel in een hoek heeft afgesteld. Gebruik daarom altijd de zijflappen.

Het instellen doet u als volgt:

 1. Draai de fixatiehendel van het koppelstuk los.
 2. Stel de handgrepen 15 graden naar binnen af.
 3. Draai de fixatiehendel van het koppelstuk vast.
 4. Sluit de zijflappen losjes over uw armen. Dit kunt u in uw eentje, door één zijflap per keer te doen, zodat u uw andere hand vrij heeft om de zijflap te sluiten. Vraag iemand om te helpen als dat nodig is. De zijflap hoeft hierbij niet strak om uw arm te zitten. Het is de bedoeling dat u deze eenmalig sluit, zodanig dat u gemakkelijk uw armen uit de armbedjes kunt schuiven zonder de zijflap los te hoeven maken.
 5. Lees de gebruiksaanwijzing van uw rollator of de instructies bij het geleverde armbedje voor meer informatie.

 

Merk

Premis

Onderdelengroep

Onderarmschalen

Voor welk rollatortype?

2e Generatie Premis Provo, Lichtgewicht rollator, 3e Generatie Premis Provo

5 beoordelingen voor Armbed 21 cm voor Premis Provo onderarmschaalrollators (exclusief zijflappen)(RO4OAB4)

 1. F.T. van Galen (geverifieerde eigenaar)

  Snel geleverd en handig dat het bij te bestellen is.

 2. Chris van den Heuvel (geverifieerde eigenaar)

  Snelle en correcte levering.

 3. Alie Vernes (geverifieerde eigenaar)

  Goede service snel geholpen

 4. Arnold Tober (geverifieerde eigenaar)

  snel geleverd prima bedankt

 5. Harry van Heerden (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering, vriendelijke telefonische hulplijn

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Armbed 21 cm voor Premis Provo onderarmschaalrollators (exclusief zijflappen)(RO4OAB4)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering