Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Bedgalg van Premis voor aan het plafond BE5319


Bedgalg van Premis voor aan het plafond, Incl. band en triangel . Kleur lichtgrijs. Wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Max. 125 kg.

163,73 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: BE5319 Categorieën: , ,

Bedgalg van Premis voor aan het plafond

Deze bedgalg van Premis voor aan het plafond ook wel bed papaggaai of bedheffer  of optrekhulp genoemd is een ideaal hulpmiddel voor ouderen en mindervaliden, wanneer zij moeite hebben met het zelfstandig in en uit bed stappen. De band van de bedpapegaai is in te stellen op de gewenste hoogte van de gebruiker. Bij het omhoogkomen, omdraaien, van houding wisselen en uit bed stappen kan de gebruiker zich aan de bedpapegaai vast houden. Door aan de bedpapegaai te trekken, trekt de gebruiker zichzelf omhoog. Hier is wel voldoende kracht voor nodig in de armen en de romp.

Voor de zorgverlener is het met dit product minder belastend om de patiënt tijdens de transfer te verplaatsen. Dit komt doordat dat het gewicht van de patiënt wordt verminderd door middel van een hefboomeffect. Daardoor voorkomt de zorgverlener dat deze op den duur last krijgt van rug-, pols- of schouderklachten.

Belangrijke gegevens en voordelen van de bedgalg voor aan het plafond

Deze bedgalg is te bevestigen aan het plafond. Let op, er worden geen bevestigingsmaterialen meegestuurd, omdat elk plafond een andere bevestiging vergt. Tevens is de kleur van deze bedgalg is een mix tussen beige en grijs. Het maximale gebruikersgewicht is 125 kg.

Tot slot wordt de bedgalg geleverd inclusief band en triangel. Heeft u deze bedgalg al in gebruik, maar zijn de band en/of de triangel aan vervanging toe kunt u deze zowel los als samen bestellen via de volgende links:
Losse triangel: https://www.premis.nl/bedgalgonderdeel-triangel-be3707963t/
Losse band 150 cm: https://www.premis.nl/bedgalgonderdeel-bevestigngsband-be3707963b/
Combinatie band 150 cm en triangel: https://www.premis.nl/bedgalgonderdeel-triangel-be3707963/
Losse XL band 250 cm: https://www.premis.nl/bedgalgonderdeel-bevestigingsband-xl-be3707963b/

De Bedgalgen en onderdelen van Premis zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Maximaal Gebruikersgewicht

tot 125 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bedgalg van Premis voor aan het plafond BE5319” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Bedgalg van Premis voor aan het plafond BE5319
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate