Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Digitale thermometer voor kinderen (THDOMOTHERMJUNIOR)


Deze thermometers worden verkocht per doos van 15 stuks, dat wil zeggen 5 kikkers, 5 koeien en 5 eenden thermometers. Ook los verkrijgbaar, keuze uit Kikker, Koe en Eend.

Huidige voorraad 4 stuks

Wissen
Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: THDOMOTHERMJUNIOR Categorieën: , ,

Domotherm Junior

Domotherm Junior is een digitale thermometer speciaal voor kinderen. Met behulp van de verschillende dierlijke thema’s krijgt het kind een positief gevoel. De verschillende dierlijke thema’s zijn een kikker, een koe en een eend.

Verschillende meetopties

De duur van de meting is afhankelijk van de locatie waar gemeten wordt. Bij een rectale meting duurt het ongeveer 30 seconden. Dit is de meest accurate metingen. Bij een orale meting in de mond duurt de meting ongeveer 60 seconden. Bij een axillaire meting onder de oksel duurt de meting minimaal 3 minuten. Kortom is het aangeraden om deze thermometer rectaal te gebruiken.Deze digitale thermometer voor kinderen is ideaal

Andere voordelen

De thermometer is in staat om de laatst gemeten meting te onthouden. Ook worden verschillende signaal tonen afgegeven, namelijk bij het begin en aan het einde van de meting.  Verder zit in deze thermometer een koortsalarm, die afgaat voor extra veiligheid. Tot slot gaat de thermometer automatisch uit bij inactiviteit.

Deze thermometers worden verkocht per omdoos van 15 stuks, dat wil zeggen 5 kikkers, 5 koeien en 5 eenden thermometers. Ook los per stuk verkrijgbaar.

Lees altijd de bijgevoegde gebruiksaanwijzing. Check of de batterijen na een lange tijd niet gebruikt te hebben.  Vervang de batterij als het nodig is anders meet de thermometer niet goed.

Een andere thermometer nodig bijvoorbeeld infrarood. klik dan op deze https://www.premis.nl/thermometer-infrarood-thdomotherm-e/

Voor thermometer voor volwassen https://www.premis.nl/digitale-thermometer-rapid-color-thdomothermrc/

Ten slotte zijn alle  Domotherm Thermometers allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Visomat-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Gebruiker

Kind

Meetmethode

Anaal, Oksel, Oraal

Geheugen

Bewaard de laatste meting

Functionaliteiten

Automatische uitschakeling, Koortsalarm, Waterdicht

Eenheid

Los per stuk

Diersoort

Assorti, Eend, Kikker, Koe

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Digitale thermometer voor kinderen (THDOMOTHERMJUNIOR)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Digitale thermometer voor kinderen (THDOMOTHERMJUNIOR)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering