Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Premis draaischijf met handgreep (DR4600)


De draaischijf met handgreep van Premis Medical is een draaischijf die iemand kan gebruiken voor meerdere transfers. Bijvoorbeeld voor het verplaatsen vanuit een rolstoel naar het bed of toilet. De draaischijf is voorzien van een handvat zodat deze gemakkelijk mee te nemen is. Ook heeft de draaischijf een anti-slip toplaag zodat de gebruiker stabiel en veilig op de draaischijf kan staan.

Max gebruikersgewicht is 100 kg. De draaischijf heeft een afmeting van 32 x 2 cm en is uitgevoerd in de kleur wit met zwart.

72,89 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: DR4600 Categorieën: , ,

Premis draaischijf met handgreep

De draaischijf met handgreep van Premis Medical is een draaischijf die iemand kan gebruiken voor meerdere transfers. Dat wil zeggen dat het door middel van de draaischijf gemakkelijker is om bijvoorbeeld vanuit de rolstoel in bed of op het toilet te komen. Doordat de de gebruiker zelfstandig staat, verminderd dit de kans op snelle achteruitgang van de mobiliteit. Met behulp van de handgreep is de draaischijf gemakkelijk mee te nemen of te verplaatsen.  Bovendien bevat de draaischijf een antislip oppervlak wat de veiligheid van de gebruiker vergroot.

Overige eigenschappen van de draaischijf

De draaischijf heeft een diameter van 32 cm en een dikte van 2 cm. Hiermee is de draaischijf wel zeer compact, maar toch groot genoeg om beide voeten op te kunnen plaatsen. De draaischijf weegt 1,6 kg en is dus goed mee te nemen als bagage. Deze draaischijf heeft een tijdloze kleurstelling van wit met zwart.

Let op; de draaischijf kan een maximaal gebruikersgewicht dragen van 100 kg.

Meer steun nodig, of een hoger gebruikersgewicht?

Indien u zwaarder weegt, of meer houvast nodig heeft tijdens de draai, kunt u een kijkje nemen bij de draaischijf in onderstaande link:

https://www.premis.nl/opsta-draaischijf-drverticeasy-vilgo/

De bovengenoemde, zogeheten opsta draaischijf is voorzien van dubbele handvatten. Handvatten waar de gebruiker zich al staande aan vast kan houden en handvatten waar de hulpverlener de draaischijf veilig en stabiel aan kan roteren. Daarbij zitten er ook zeer handige en comfortabele kniesteunen op, die helpen wanneer de gebruiker niet helemaal in staat is om zelfstandig in de benen te blijven. Het risico op vallen wordt hiermee verder beperkt.
De opsta draaischijf heeft wieltjes zodat deze makkelijk voor de gebruiker gepositioneerd kan worden.

Tot slot is de Premis draaischijf is CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de draaischijven, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

1 beoordeling voor Premis draaischijf met handgreep (DR4600)

  1. A Wempe (geverifieerde eigenaar)

    Prima artikel, beantwoord volkomen aan de gestelde eisen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Premis draaischijf met handgreep (DR4600)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate