Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

IJsdop voor wandelstokken en elleboogkrukken 5 pinnen


Deze IJsdop voor wandelstokken en elleboogkrukken is speciaal ontworpen om grip op de ondergrond  te houden tijdens de koude maanden. Wanneer er sneeuw of ijs ligt wordt een rubberdop spiegelglad

7,22 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

IJsdop voor wandelstokken en elleboogkrukken (5 pinnen)

Deze IJsdop voor wandelstokken en elleboogkrukken is speciaal ontworpen om grip op de ondergrond  te houden tijdens de koude maanden. Wanneer er sneeuw of ijs ligt wordt een rubberdop spiegelglad. U kunt daardoor niet meer veilig  lopen met uw wandelstok of elleboogkruk.   Echter, u wilt natuurlijk niet de hele winter binnen moeten blijven, of uw dagelijkse wandelingetje moeten missen omdat de paadjes niet gestrooid worden.

U krijgt uw mobiele vrijheid weer terug tijdens deze barre weersomstandigheden dankzij de ijsdop. Doordat deze ijsdop 5 pinnen heeft, blijft de ijsdop goed steken in de sneeuw of het ijs. Hierdoor glijdt uw wandelstok of elleboogkruk niet meer weg en kunt u weer veilig wandelen. Uiteraard is het wel belangrijk dat uw schoeisel ook geschikt is om te lopen over gladde ondergronden!

De ijsdop op de wandelstok of elleboogkruk

De ijsdop wordt eenvoudig gemonteerd op uw wandelstok of elleboogkruk met twee schroefjes. U plaatst het klemmetje om de buis van de stok, vlakboven de rubberdop. U hoef t de rubberdop hiervoor niet te verwijderen van uw hulpmiddel.  De 5 pinnen moeten onder de rubberdop aansluiten. Hierdoor  steunt de wandelstok, met de rubberdop, rechtstreeks op de 5 pinnetjes. Het plateautje van de 5 pinnetjes voorkomen dat uw rubberdop beschadigd.

De ijsdop is opklapbaar door de twee staafjes naar elkaar toe te knijpen, zodat u de pinnen gemakkelijk onder de rubberdop weg kunt halen. Zo kunt u de pinnen wegklappen, zonder de klem helemaal los te moeten maken van de wandelstok. Zodra de ondergrond wisselt, bijvoorbeeld omdat  u een stuk straat op gaat dat wel gestrooid is en waar dus geen sneeuw of ijs ligt, klapt u de pinnen weg en kunt u doorlopen.
U klapt de ijsdop omhoog op, evenredig aan de buis van het hulpmiddel, zodat deze niet uitsteekt of in de weg kan zitten bij het lopen.

De ijsdop past op elleboogkrukken en wandelstokken met een buisdiameter van >>> mm.

Naast de ijsdop met 5 pinnen, is er ook een ijsdop verkrijgbaar met één pin. Deze is vooral heel geschikt in sneeuw of zand. De 1-pins ijsdop vindt u hier:  https://www.premis.nl/ijsdop-1-pins-ys0393151/

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IJsdop voor wandelstokken en elleboogkrukken 5 pinnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

IJsdop voor wandelstokken en elleboogkrukken 5 pinnen
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering