Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Infuusstandaard voor infuuspomp past op 2e Generatie Premis Provo(RO43IN)


Infuusstandaard voor infuuspomp – past op de 2e Generatie Premis Provo rollator

Deze infuusstandaard is speciaal gemaakt voor het plaatsen van een infuuspomp op de 2e Generatie Premis Provo rollator.  Zo is de rollator ook uitstekend geschikt voor personen die afhankelijk zijn van een mobiel infuus. Bijvoorbeeld als u  vanuit het ziekenhuis terug naar huis mag, maar u nog wel een antibiotica-infuus toegediend krijgt, als u een infuustherapie ontvangt of  een vochtinfuus nodig heeft.

Let op: U dient bij deze infuuspaal + rollator altijd een extra contragewicht bij te bestellen van tenminste 10 kg!
Deze besteld u hier: https://www.premis.nl/verzwaren-van-rollator/
Selecteert u daar tenminste een verzwaring van 10 kg.
Bij vragen  neemt u alstublieft altijd contact op voor advies over uw situatie!

Verkrijgbaar in 135, 145, 155 en 165 cm lengte.

Wissen
Webwinkel Keurmerk

Infuusstandaard  voor infuuspomp past op de 2e Generatie Premis Provo rollator

Deze infuusstandaard is speciaal gemaakt voor het plaatsen van een infuuspomp op de 2e Generatie Premis Provo rollator.  Zo is de rollator ook uitstekend geschikt voor personen die afhankelijk zijn van een mobiel infuus met pomp. Bijvoorbeeld als u  vanuit het ziekenhuis terug naar huis mag, maar u nog wel een antibiotica-infuus toegediend krijgt, als u een infuustherapie ontvangt of  een vochtinfuus nodig heeft.

Dankzij dit rollatorinfuus zijn patiënten die een infuus ontvangen en minder goed ter been zijn alsnog in staat om zich vrij voort te bewegen. Deze bewegingsvrijheid bied men de mogelijkheid om een behandeling thuis of in het verpleeghuis af te maken, zodat zij niet onaangenaam lang in een ziekenhuisbed hoeven te verblijven.  Deze verruiming van de zelfstandigheid  laat mensen  actiever deelnemen  aan de samenleving, wat hun welzijn en gemoedstoestand ten goede komt. Op  hun beurt dragen een verhoogd welzijn en een betere gemoedstoestand  direct bij aan de gezondheid en/of genezing van de patiënt.

Eenvoudig gebruik

De infuusstandaard is zeer eenvoudig in gebruik. De 2e Generatie Premis Provo rollator is standaard uitgerust met een stokkenbakhouder, bestaand uit een bakje en een klem. De voet van deze infuusstandaard is speciaal op maat gemaakt om in het bakje te passen. U plaatst de voet van de infuusstandaard in het bakje . Met een speciaal bijgeleverde, extra sterke, klem klemt u vervolgens de infuuspaal vast aan de rollator.
De infuusstandaard is nu stevig bevestigd aan de rollator. Omdat de paal de lijn volgt van het frame en stuur van de rollator, is de balans zo min mogelijk verstoord.  Echter, omdat een infuuspomp wat meer gewicht met zich mee brengt dan een standaard infuuszak, is er bij deze rollator wel extra contragewicht nodig om de rollator in balans te houden.

De toevoeging van het contragewicht besteld u – net als deze infuusstandaard – als los artikel samen met uw rollator. In totaal besteld u dus 3 artikelen: de rollator, de infuusstandaard en het contragewicht. Dit contragewicht wordt gemonteerd en wel geleverd op uw rollator, zodat u thuis geen extra installatie hoeft te doen hiervoor. Dan kunt u de rollator eenvoudig en snel in gebruik nemen.

U besteld het contragewicht hier:  https://www.premis.nl/verzwaren-van-rollator/
Let op: Selecteer een contragewicht van minstens 10 kg! Neem bij vragen altijd contact met ons op voor advies over uw situatie.

Variaties

De infuusstandaard heeft 2 haken, zodat u  tot twee infuuszakken tegelijk op de infuusstandaard kunt plaatsen. Mocht u bijvoorbeeld twee verschillende vloeistoffen toegediend krijgen, of voor een langere tijd onderweg zijn dan dat de infuuszak meegaat – omdat u bijvoorbeeld op visite gaat – dan kunt u de extra zak gemakkelijk meebrengen.
Let op: overleg met uw behandelend arts of u de infuuszakken allebei aan de infuuspaal mag hangen! Volg altijd het advies van uw arts op!

De infuuspaal is in diverse lengtes verkrijgbaar. Te weten:

  • 135 cm
  • 145 cm
  • 155 cm
  • 165 cm

Overleg met uw behandelend arts en/of therapeut welke lengte het meest geschikt is voor uw infuus en uw situatie.

Lengte infuuspaal

135 cm, 145 cm, 155 cm, 165 cm

Voor welk rollatortype?

2e Generatie Premis Provo

Accessoiresgroep rollators

Infuuspalen

Merk

Premis

Stokkenbak

Exclusief, Inclusief

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Infuusstandaard voor infuuspomp past op 2e Generatie Premis Provo(RO43IN)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Infuusstandaard voor infuuspomp past op 2e Generatie Premis Provo(RO43IN)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering