Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Knopdeksel van Premis met een diameter van 105 mm (KN5065)


RVS knopdeksel van Premis Medical. Losse roest vast stalen deksel met een diameter van 105 mm. Bestemd voor gebittenbakje GE5153. Diameter 105 hoogte 65 mm.

9,42 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

RVS knopdeksel van Premis

Dit is de bijbehorende knopdeksel bij het roestvrij stalen gebittenbakje GE5153. De gebruiker kan zijn/haar kunstgebit veilig bewaren in deze combinatie. Tevens kan de gebruiker zowel de deksel, als het gebittenbakje kan gemakkelijk schoonmaken, doordat deze van roestvrij staal zijn. Dit verminderd de bacteriegroei . Tevens is de diameter van deze deksel 105 mm net zoals bij het gebittenbakje.

Waarom een kunstgebit niet 24 uur inhouden

Wij adviseren de gebruiker van een kunstgebit om de prothese voor het slapen uit te doen. Tijdens de slaap is er een grote kans dat er onbewust met de kiezen wordt geklemd of geknarst. Zonder dat de gebruiker dat in de gaten heeft, kan hierdoor het ‘tandvlees’ onder de prothese beschadigen. Dit kan uiteindelijk leiden tot ontstekingen en een versnelde botafbraak. Door de prothese enige tijd uit te laten, krijgt het ‘tandvlees’ bovendien de kans te ontspannen, waardoor het beter wordt doorbloed. Is er om sociale of andere redenen veel moeite mee om het kunstgebit ’s nachts uit te doen? Overweeg dan om alleen de bovenprothese te dragen.

Hoe het kunstgebit te bewaren

De beste plek om het kunstgebit ’s nachts te bewaren is in een afgesloten bakje voor uw kunstgebit. Wanneer de gebruiker zijn of haar gebitsprothese in een glas water of op een soortgelijke plek zou bewaren, wordt de groei van schadelijke bacteriën en kalkafzetting bevordert. Men bewaart een kunstgebit vaak in het water, omdat men bang is voor de uitdroging van het kunstgebit. Tijdens het dragen hiervan wordt de gebitsprothese namelijk gehydrateerd door het speeksel in de mond. Wel kan de gebruiker de paar druppels water die nog op het kunstgebit zitten na het poetsen, laten zitten om mogelijke uitdroging te voorkomen.

Let op, Deze knopdeksel wordt niet standaard geleverd met gebittenbakje. Deze kan worden bijbesteld met het artikelnummer GE5153. 

De RVS producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de institutionele productenlijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knopdeksel van Premis met een diameter van 105 mm (KN5065)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Knopdeksel van Premis met een diameter van 105 mm (KN5065)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate