Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

RVS Maatkan van Premis 500 ml (MA5090)


RVS Maatkan van Premis 500ml

16,69 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: MA5090 Categorieën: ,

RVS Maatkan van Premis 500 ml

RVS Maatkan van Premis 500 ml of litermaat is een instrument om een bepaald volume van een vloeistof af te meten.

Stevige, roestvrijstalen maatbeker: de ideale, robuuste en duurzame vervanging van de plastic maatbeker. Daarnaast kun je ‘m zeer gemakkelijk schoonmaken, want de maatbeker kan in de afwasmachine!

Deze RVS Maatkan van Premis 500 ml is gemaakt van roest vrij staal. Dat brengt extra hygiëne en veiligheid met zich mee. Deze schenkkan kan tot wel 500 ml gevuld en afgelezen worden.

Roestvast staal, ook rvs of inox genoemd, is een verzamelnaam voor een aantal legeringen van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om van roestvast staal te kunnen spreken, is minimaal 11 tot 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof nodig

Kan roestvrij staal roesten?
Jazeker, ook roestvast staal moet onderhouden worden om roestvorming te voorkomen. Zure regen, zeelucht, metaaldeeltjes en andere factoren van buitenaf tasten het oppervlak van RVS aan.

Kan roestvast staal tegen water?

Eén van de grootste voordelen van rvs is het feit dat roestvast staal watervast is. Dat wil zeggen dat rvs zeer bestand is tegen de invloeden van water. De stevigheid en beschermende eigenschappen van rvs worden niet snel aangetast door water en corrosie zien we dan ook niet snel.

Hoe behandel je roestvrij staal?

Maak RVS iedere dag schoon met een schoonmaakdoek en een warm sopje van afwasmiddel of allesreiniger. Maak het oppervlak één keer per week en na gebruik van een onderhoudsmiddel altijd schoon met een RVS-reiniger. Bijvoorbeeld de HG RVS snelreiniger. Wees voorzichtig met het gebruik van een polijstend middel

RVS Maatkan van Premis ook verkrijgbaar in 1000ml

De producten van Premis Medical zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de institutionele producten, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS Maatkan van Premis 500 ml (MA5090)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

RVS Maatkan van Premis 500 ml (MA5090)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate