Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

RVS Medicijnbeker 30 cc (ME5022)


Roestvast stalen medicijnbeker met een inhoud van 30 cc. Voorzien van een schaalverdeling. Hoog 35 mm. Diameter boven/onder 47,5/30 mm.

5,99 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

De medicijnbekers van roest vast staal

RVS Medicijnbeker 30 cc  is een mooie kleine rvs beker. Premis Medical bv heeft een grote lijn met Roest vast staal medische producten.

Medicijnbekers van roest vast staal zijn volledig roest vrij staal. Deze roest vast medicijnbeker heeft een inhoud van 30 cc. De beker is gegradueerd. Dit betekent dat de vloeistof hoeveelheid goed is af te lezen door middel van de grote cijfers aan de binnenkant van de medicijnbeker.

De afmetingen van de RVS Medicijnbeker 30 cc zijn als volgend. De diameter van de medicijnbeker is als volgt bovenin is deze 49 mm en onderin 30 mm. De hoogte van deze medicijnbeker is 34 mm. Het gewicht bedraagt 14 gram.

Wat is roest vrij staal

Roest vast staal is een mengsel van materialen die hoofdzakelijk bestaat uit de legeringselementen ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om echt rvs is te hebben moeten de legeringen de volgende minimale en maximale legeringen hebben. Minimaal 10,5% chroom en maximaal 1,2 % koolstof. Chroom zorgt voor de corrosievastheid en koolstof is van invloed op de hardheid van het roest vast staal.

Deze rvs producten van Premis Medical bv zijn allemaal 304 RVS. Ons rvs heeft de volgende minimale legering  18 % chroom, 8% nikkel  en 1,2 % koolstof.

De medicijnbekers van Premis Medical bv kunnen in de autoclaaf . De medicijnbekers kunnen niet in de vaatwasser, de  chemicaliën van de huishoud vaatwaspoeder en vaatwastabletten zorgen voor beschadiging van het roest vast staal. Echter raden wij u aan om de autoclaaf de medicijnbekers te controleren op rest vocht.

De roest vast stalen medicijnbekers van Premis Medical bv zijn juist duurzamer en milieu vriendelijker dan de plastic  disposables medicijnbekers dit vanwege het hergebruik van de rvs bekers.

Niet de juiste maat kijk op de onderstaande voor een andere maat.

https://www.premis.nl/medicijnbeker-50-cc-me5021/

De Premis Medical bv producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Premis Medical bv rvs-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS Medicijnbeker 30 cc (ME5022)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

RVS Medicijnbeker 30 cc (ME5022)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering