Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Disposable Nierbekken van Premis (NI5104)


Disposable Nierbekken van Premis(NI5404)
Wegwerp nierbekkens. Doos van 280 stuks.NI5404

Deze niervormige disposable nierbekken ook in de volksmond spuug bakje  is voor het opvangen van slijm, voor het weggooien van gebruikt verband of om een kunstgebit in te leggen. Ideaal voor in de gezondheidszorg, maar zeker hygiënisch en handig voor thuisgebruik.

77,20 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Disposable Nierbekken van Premis(NI5404)

Wegwerp nierbekkens. Doos van 280 stuks.NI5104

Deze niervormige disposable nierbekken wat ook wel  in de volksmond spuug bakje genoemd wordt is voor het opvangen van slijm, voor het weggooien van gebruikt verband of om een kunstgebit in te leggen. Ideaal voor in de gezondheidszorg, maar zeker hygiënisch en handig voor thuisgebruik.

De disposable nierbekken is uitermate handig voor als er geen autoclaaf of geen mogelijkheid aanwezig is om rvs te steriliseren

Het gebruik voor zorg professioneel.

Deze nierbekken is ideaal voor een huisartspraktijk.Zorginstelling en andere professioneel .

De nierbekken kan worden gebruikt om gebruikte instrumenten en gebruikte vuile verband middelen  op te leggen én worden gebruikt voor spuugbakje .

Voor thuisgebruik en op de sportclub

De nierbekken kan worden gebruikt voor om gebruikte verbandmiddelen spuugbakje .Gemaakt pulp/karton. Eenmalig te gebruiken. Voor het opvangen van braaksel of van een patiënt in een ziekenhuis, verpleeghuis, in de eerste hulp en ziekenvervoer.

Deze nierbekkens worden bijvoorbeeld gebruikt om instrumenten op te leggen of voor het afnemen van lichamelijke afscheidingen. Deze nierbekkens worden ook gebruikt om gebruikt verband of een kunstgebit in te leggen. De nierbekkens zijn gemaakt van pulp karton en zijn gemakkelijk te stapelen. Deze nierbekkens zijn beperkte tijd waterbestendig en milieuvriendelijk en bedoelt voor eenmalig gebruik.

Verpakking

Verpakt per 280 stuks en is geschikt voor éénmalig gebruik.

Premis Medical is een ISO gecertificeerd bedrijf.

Onze producten, waaronder de Provo-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Ook verkrijgbaar

NI5103 :Nierbekken rvs https://www.premis.nl/nierbekken-roestvast-staal00-mm-ni5103/

NI5101:https: Nierbekken rvs https://www.premis.nl/nierbekken-roestvast-staal50-mm-ni5101/

Afmetingen

 

Afmetingen:252 x 140 x 40 mm

Inhoud:0.6 liter

 

Wij van Premis Medical zien het als onze missie om ieder mens te kunnen voorzien van toegepaste zorg en zoveel mogelijk comfort om het dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen wij door goed op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg en niet bang te zijn om het voortouw te nemen voor de ontwikkeling van nieuwe zorgproducten. Premis Medical staat garant voor kwalitatieve producten met zoveel mogelijk flexibiliteit, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op een assortiment van degelijke producten die passen bij hun wensen en behoeften.

Zowel voor optimale gebruiksvriendelijkheid als artikelen met een persoonlijke touch, uw zorgartikelen vindt u bij Premis Medical.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Disposable Nierbekken van Premis (NI5104)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Disposable Nierbekken van Premis (NI5104)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering