Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Kunststof ondersteek volwassenen Premis (ON5111K)


Ondersteek voor volwassenen van kunststof (polypropeen). Te reinigen tot max. 125 graden. Diameter 32 cm. Incl. handgreep 36 cm. Deksel 24 cm. Hoogte 10 cm.

34,94 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Kunststof ondersteek volwassenen Premis

Kunststof ronde ondersteek volwassenen Premis ook wel bedpan of steek genoemd
Ondersteek  volwassenen Premis. Kunststof  uitvoering voor volwassenen, inclusief deksel.

Usp’s

Kunstof
Stevig
Hoge afwerking
Zwaar
Diameter 32cm
Inwendige diameter 20 cm
Diep 10 cm
Handgreep 4 cm
Deksel 24 cm diameter met handgreep

Duurzaam en hygiënisch

De ondersteken van Premis Medical bv kunnen in gereinigd worden in de autoclaaf . De ondersteken kunnen niet in de vaatwasser, want chemicaliën van de huishoudelijke vaatwaspoeders en vaatwastabletten zorgen voor beschadiging van het Kunststof . Tevens raden wij u aan om na reiniging in de autoclaaf de ondersteken te controleren op rest vocht en de bekers goed na te drogen, om besmettingen te voorkomen.

De kunststofondersteken van Premis Medical zijn absoluut de meest duurzame en milieu vriendelijke keuze, ten opzichte van de R.V.S. ondersteken .Wanneer de persoon een  allergie voor metaal heeft.  En voor wegwerp ondersteken  omdat u deze ondersteken zeer lang kunt hergebruiken, zonder verlies van hygiënewaarborgring. Het kunststof is sterk en beschadigd minder snel dan plastic herbruikbare alternatieven. De ondersteek is beter recyclebaar aan het eind van zijn levensduur. Hierdoor draagt u met de keuze voor deze Kunststof ondersteken op verantwoorde wijze bij aan de circulaire economie, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten in het dagelijks gebruik.

Heeft een toch een RVS ondersteek nodig kies dan namelijk deze https://www.premis.nl/rvs-ondersteek-voor-volwassenen-premis-on5111/

indien u een Cilindrische ondersteek nodig heeft klik op deze link.https://www.premis.nl/ondersteek-cilindrische-volwassenenon5111c/

 

De Premis Medical bv producten zijn allemaal CE gekeurd. Daardoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Premis Medical bv rvs-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

 

 

Gebruiker

Volwassenen

Geleverd incl. Deksel

Ja

Losse deksel

Nee

Materiaal

Kunststof

Vorm

Standaard ondersteek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunststof ondersteek volwassenen Premis (ON5111K)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Kunststof ondersteek volwassenen Premis (ON5111K)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering