Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Premis OHV Anatomische Elleboogkruk (EL7817) ELHUUR


VERHUUR

Elleboogkruk Premis. Onder een hoek verstelbare Anatomische greep hoogte 75-100,5 cm Dubbel verstelbaar.

Max  gebruikersgewicht tot 130 kg Rubber dop RU10018ZW Gewicht: 640g

Per kruk antirammelverstelling. en 1 stuks inbus meegeleverd.

Aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten!

Verkrijgbaar in de kleur: Brons, Groen, Oranje, Rood, ,Wit,  Blauw 

Prijs per week €10.00

Minimale huur periode 1 week

Borg €20.00

Dit artikel dient te worden afgehaald in Woudenberg

20,00 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: EL7817-1 Categorieën: , , ,

Premis Elleboogkruk O.H.V. Anatomisch EL7817

Premis OHV Anatomische Elleboogkruk voor langdurig gebruik.
Indien u langdurig gebruik (heeft) (ge)maakt van elleboogkrukken, dan weet u vast hoe zeer uw polsen soms kunnen gaan doen. Dit komt doordat uw polsen tijdens het gebruik continue de schakel tussen de kruk en uw lichaam zijn. Als u op de krukken leunt, leunt u ook op uw polsen.
Bij gangbare elleboogkrukken leunen uw polsen altijd (vrijwel) haaks op het handvat van de krukken. Om de druk op uw handen wat meer te verdelen, zijn sommige krukken uitgerust met een anatomisch handvat.

Onder Een Hoek Verstelbaar

Het kan ook anders! Deze Premis Elleboogkruk is bij uitstek geschikt voor langdurig gebruik. Het is dan ook niet vreemd dat deze elleboogkrukken worden aanbevolen door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Dit kan dankzij de anatomische gevormde handvatten. Deze zijn namelijk ook nog eens onder een hoek verstelbaar. Door middel van een inbussleutel kunt u de handvatten losser schroeven. Daarna kunt u de handvatten trapsgewijs draaien tot deze in een comfortabele positie staan t.o.v. uw polsgewrichten en weer vastschroeven.
Door de hoek waarin uw polsen en handen op het handvat leunen flauwer te maken, ontlast u de polsgewrichten en pezen. De druk op uw polsgewrichten, handbeentjes en pezen wordt verminderd. Bij mensen met een verminderde doorbloeding geeft dit ook minder negatieve impact op de toch al slechtere doorbloeding t.o.v. gewone elleboogkrukken.

Anatomische handvatten

Anatomische handvatten bieden extra comfort. Doordat de handvatten voorgevormd zijn naar de vorm van de handen, legt u uw hand automatisch op de juiste plek om het handvat. Het handvat biedt tevens voldoende draagvlak voor de duimwortel, waardoor u een goede grip behoudt.

Comfort en eigen stijl

De Premis OHV Anatomische Elleboogkruk is naast een innovatief handvat voorzien van nog meer aangename details. Zo beschikt de kruk net zoals alle andere Premis Elleboogkrukken over een Anti-rammel Verstelling. Deze verstelling zorgt ervoor dat de kruk bijna geruisloos is wanneer u deze op de grond zet. U heeft daardoor geen last van dat stereotype metalen tik-geluid.

Ook kunt u kiezen tussen een open of gesloten manchet. Bij een gesloten manchet kunt u de kruk om uw bovenarm laten hangen als u het handvat los laat. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld in de winkel bij een kassa staat, zodat u uw handen vrij heeft om te kunnen betalen.  Het voordeel van een open manchet is dat deze juist niet aan uw bovenarm blijft hangen. Dit geeft een lagere kans op blessureleed op het moment dat u onverhoopt ten val komt.
Om de kruk goed te laten passen bij uw eigen smaak, bieden wij deze kruk in diverse kleuren aan. Van rustig en tijdloos zwart, tot vrolijk en fris groen.

Deze Elleboogkrukken zijn in hoogte verstelbaar van 75 tot 100 cm. U kunt zowel de onderkant verstellen voor de handgreephoogte, als de bovenbuis voor het manchet. Voor deze krukken zijn ook losse doppen te bestellen. Deze zijn beschikbaar in de kleuren zwart en grijs. De artikelcode voor deze rubberdoppen is RU10018. https://www.premis.nl/rubberdop-premis-z-19-mm-ru10018/

Alle elleboogkrukken die verkocht worden bij Premis Medical zijn CE gekeurd. Tevens voldoen wij vanuit onze ISO 9001 en 13485 certificering aan de ISO standaarden voor Medische Hulpmiddelen. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat de krukken die u aanschaft veilig te gebruiken zijn en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Eenheid

Paar, Linkshandig, Rechtshandig

Kleur

Blauw, Brons, Groen, Oranje, Rood, Silver, Wit, Zwart

Manchet keuze

Gesloten manchet, Open manchet

Handgreep Type

Anatomisch

Handgreephoogte

75 – 100,5 cm

Maximaal Gebruikersgewicht

tot 130 kg

Merk

Premis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Premis OHV Anatomische Elleboogkruk (EL7817) ELHUUR” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Premis OHV Anatomische Elleboogkruk (EL7817) ELHUUR
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering