Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Remkabel Provo rollator parkeerrem (RO4KP)


Provo rollator onderdeel. Remkabel allen geschikt voor Premis parkeerremmen. Speciaal gemaakt. Voor Provo rollator met Premis parkeerremmen. Remkabel zonder remschoen

19,25 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO4KP Categorie:

Remkabel Provo rollator parkeerrem

Remkabel Provo rollator parkeerrem. Remkabel allen geschikt voor Premis parkeerremmen. Speciaal gemaakt. Voor Provo rollator met Premis parkeerremmen. Remkabel zonder remschoen. De remkabel  kan versteld worden. Door middel van de kabelsteller is de rem zo af te stellen dat deze weer remt. Kijk elke maand even de remmen het nog doen. Zo niet zie hierboven welke handeling gedaan kan worden. De kabelgeleiders op de rollator zijn ervoor om de kabel te geleiden met betrekking tot het niet blijven hangen achter bijvoorbeeld deurklink. De kabelgeleider is er opgericht om ongelukken te proberen te voorkomen.

Waarom originele onderdelen gebruiken

Doordat dit een medisch hulpmiddel klasse 1 is moet je originele onderdelen gebruiken. Doe je dit niet dan kunnen er ernstige gebreken voordoen met uw rollator die kunnen leiden tot ongevallen. Lees ook altijd de gebruiksaanwijzing aandachtig en bij vragen ga naar het verkooppunt waar hij gekocht is of Mail verkoop@premis.nl. Dit is de Legal manufacturer van de provo rollator.

Usp’s

 • Sterke stalen kabel
 • Sterke buitenkabels
 • kabelsteller

Kenmerken

 • Beschermhoes kabelsteller
 • Speciaal voor Premis Parkeerrem

Indien u de kabel geleider nodig heeft klik op deze link https://www.premis.nl/kabelgeleider-voor-rollators-links-ro4kbl/   en https://www.premis.nl/kabelgeleider-voor-rollators-rechts-ro4kbr/

De Premis Medical bv producten zijn allemaal CE gekeurd. Daardoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Premis Medical bv rvs-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

 

4 beoordelingen voor Remkabel Provo rollator parkeerrem (RO4KP)

 1. B.J Wagenaar (geverifieerde eigenaar)

  precies de juiste kabel, wel even een uitdaging om deze te vervangen, maar is gelukt. dank voor de snelle en goede zorg tijdens sneeuw en ijzel.

 2. Sari Koppens (geverifieerde eigenaar)

  Er is een prima kabel geleverd die precies past op de rollator. Wel is het erg jammer dat er totaal geen beschrijving bij zat hoe die erop te krijgen. Er zijn twee fietsenmakers van een repair cafe 5 kwartier mee bezig geweest, het was een enorm gepuzzel. Uiteindelijk is het gelukt.

 3. B Bouw van Doorn (geverifieerde eigenaar)

  Mijn kinderen hebben flink gewerkt aan mijn rollator,maar nu is het weer als nieuw. Super blij mee.

 4. Wim Colijn (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Remkabel Provo rollator parkeerrem (RO4KP)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering
Translate