Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rolstoel Heavy Duty zelfvoortbeweger zitbreedte 55cm.(RO147335)


ROLSTOEL Heavy Duty Zelfvoortbeweger Roma Medical.Afneembare armleggers.Zitbreedte 55 cm,Pu banden 24″ achter pu 220×50 voor.Frame kleur hamerslag.Bekleding kleur zwart .Incl.voetsteunen.Max.226kg.Gewicht 24 kg.

1.360,36 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO147335 Categorieën: , ,

Rolstoel Heavy duty

Wilt u een stevige rolstoel, dan komt deze rolstoel heavy duty in aanmerking. Een stevige robuuste rolstoel want deze is tot wel 226 kg gebruikersgewicht.  Het is een zelfvoortbeweger met een zitbreedte van 55 cm. De rolstoel heeft voor en achter PU banden die voor extra comfort zorgen. De voorband is 200 mm bij  50 mm. De achterband is 24 inch.  De bekleding is zwart skai leder. De rolstoel wordt met wegklapbare voetensteunen geleverd.

Deze Heavy duty rolstoel van Roma Medical heeft de volgende standaard voorzieningen:

 • tot 226 Kg belastbaar
 • Afneembare armleggers
 • 55 cm zitbreedte
 • Slechts 24 kg eigengewicht!
 • Wegklapbare voetensteunen
 • PU banden voor en achter

Heeft u een maatje breder nodig, dan is wellicht deze rolstoel beter voor u.

https://www.premis.nl/rolstoel-ro1473x35-heavy-duty-zelfvoortbeweger-zitbreedte-66cm/

Rolstoel vervoer en de crashtest ISO 7176-19

Wordt uw rolstoel gebruikt in een voertuig geschikt voor rolstoelvervoer? Dan is de volgende informatie zeer belangrijk om te weten.

Bijna alle rolstoelen van Premis Medical BV zijn wettelijk geschikt voor rolstoelvervoer. Dankzij een crashtest worden de rolstoelen getest voor veilig personen-rolstoelvervoer. Deze stoelen moeten dus uitzonderlijk stevig zijn om tijdens een ongeluk de passagier veilig op zijn plaats te houden en zo een ongeluk zo veilig mogelijk te kunnen doorstaan.

Met het doorstaan van deze test zijn bijna alle rolstoelen van Premis geschikt voor personen-rolstoelvervoer. Ze zijn uitgerust met gecertificeerde systemen om de rolstoel met gebruiker veilig te kunnen verankeren. Dit geeft de rolstoel gebruiker en de rolstoelvervoerder een veilig gevoel. Tevens voldoet u aan alle wetgeving en eisen van verzekeringsmaatschappijen. Daarom is het vanaf 2020 verplicht in Nederland om haaksymbolen op de rolstoel te hebben, om geen misverstand te hebben waaraan de rolstoel vast mag worden gezet.

Goed om te weten: bent u betrokken bij een ongeluk met rolstoelvervoer en heeft u een rolstoel zonder crashtest certificering, dan bent u als rolstoelvervoerder strafbaar. Een verzekeringsmaatschappij zal dan mogelijk niets vergoeden.

De Roma Medical producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Roma Medical-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rolstoel Heavy Duty zelfvoortbeweger zitbreedte 55cm.(RO147335)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

Rolstoel Heavy Duty zelfvoortbeweger zitbreedte 55cm.(RO147335)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering