Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rubberdop 18 mm type flex (RU4071)


Rubberdop 18 mm type Flex voor Vilgo & andere elleboogkrukken met een diameter van 18 mm.

2,88 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RU4071 Categorieën: , ,

Rubberdop 18 mm type Flex

Omschrijving

De Rubberdop 18 mm type Flex  is geschikt voor  de wandelstok en elleboogkrukken .en voor velen andere  toepassingen. Met nieuwe doppen geeft u uw  wandelstok en of elleboog krukken  weer een veilige en stabiele  uitstraling. De diameter van de opening is 18mm. De rubberdop is gemaakt van rubber . Bovendien dient het rubber van de dop tevens als anti-slip materiaal voor optimaal grip tijdens het gebruik van uw  wandelstok. De doppen van18 mm zijn zowel binnenshuis als buitenshuis goed te gebruiken. Er zijn ook diverse andere maten krukdoppen leverbaar. Bovendien hebben we diverse krukdoppen ook beschikbaar in verschillende kleuren.

Kenmerken

  • Diameter 18 mm
  • Kleur Zwart
  • Toepassing Wandelstok en elleboogkruk
  • Bodem diameter 43 mm.
  • Hoogte 47 mm.

 

Deze Rubberdop 18 mm type Flex heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden. Afhankelijk van het type ondergrond, uw postuur, loophouding en de gebruiksintensiteit  kan de levensduur van uw rubberdop  afwijken. Indien u merkt dat uw doppen snel slijten, kunt u het beste contact opnemen met uw ergotherapeut of fysiotherapeut, om te beoordelen of uw loophouding en gebruik van het hulpmiddelen een mogelijke oorzaak zijn van de slijtage.

Advies
Wij adviseren u om wekelijks de rubberdop een kwartslag te draaien, zodat deze gelijkmatig afslijt. Controleer hierbij goed of de rubberdop niet is doorgesleten en of de metalen ring nog aanwezig is. Indien de metalen ring ontbreekt en/of de rubberdop is doorgesleten dient u de dop te vervangen. Laat hierbij ook de randen van de buis van het hulpmiddel afbramen. Zo voorkomt u dat versleten randjes en metaalsplinters uw nieuwe dop in korte tijd opnieuw kapot gaan . Gebruik het hulpmiddel niet totdat u de rubberdop heeft vervangen . Verzeker u ervan dat de buis van uw hulpmiddel geen bramen of scherpe randjes meer heeft .

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubberdop 18 mm type flex (RU4071)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Rubberdop 18 mm type flex (RU4071)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!