Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rubberdop Premis Z 30MM (RU1030GR).


Rubberdop Premis Z 30MM. Rubberdop met bodem diameter van 30 mm. Geschikt voor buizen van 28-30 mm diameter.

3,58 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Rubberdop Premis Z 30MM

Rubberdop Premis Z 30MM. Mooie elegante rubberdop met bodem diameter van 40 mm. Geschikt voor buizen van 28 – 30 mm diameter. Het is een type Z rubberdop dat betekent dat er een  rondmetalen plaatje onderin de rubberdop zit. Waarom zit er een rond metalen plaatje omdat dat er voor zorgt dat de aluminium poten van de douchestoel, looprekken, wandelstok en of elleboogkruk er niet doorheen gaat.

Usp’s

  • Los verkrijgbaar
  • Sterk rubber

Kenmerken

  • Diameter onderin 40 mm (Bodem)
  • Diameter voor buis 28-30 mm
  • Hoogte 42 mm

Levensduur en onderhoud

Deze rubberdop heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden. Afhankelijk van het type ondergrond, uw postuur, loophouding en de gebruiksintensiteit  kan de levensduur van uw rubberdop  afwijken. Indien u merkt dat uw doppen snel slijten, kunt u het beste contact opnemen met uw ergotherapeut of fysiotherapeut, om te beoordelen of uw loophouding en gebruik van het hulpmiddelen een mogelijke oorzaak zijn van de slijtage.
Denk aan het niet recht neer (kunnen) zetten van het hulpmiddel, en daardoor een scheve belasting. Of een zeer intensief gebruik, omdat u erg veel steunt op het hulpmiddel.

Wij adviseren u om wekelijks de rubberdop een kwartslag te draaien, zodat deze gelijkmatig afslijt. Controleer hierbij goed of de rubberdop niet is doorgesleten en of de metalen ring nog aanwezig is. Indien de metalen ring ontbreekt en/of de rubberdop is doorgesleten dient u de dop te vervangen. Laat hierbij ook de randen van de buis van het hulpmiddel afbramen. Zo voorkomt u dat versleten randjes en metaalsplinters uw nieuwe dop in korte tijd opnieuw doorslijten. Gebruik het hulpmiddel niet totdat u de rubberdop heeft vervangen . Verzeker u ervan dat de buis van uw hulpmiddel geen bramen of scherpe randjes meer heeft .

Deze rubberdop is geschikt voor de volgende douchestoel. https://www.premis.nl/douchestoel-premis-do537a/

 

 

 

Bodemdiameter

40 mm

Diameter opening

30 mm

Kleur

Grijs

Rubberdop Type

Type Z

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rubberdop Premis Z 30MM (RU1030GR).” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Rubberdop Premis Z 30MM (RU1030GR).
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering