Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rubberdop Premis type Z 19 mm (RU4056)


RUBBERDOP. PREMIS. Voor wandelstokken en elleboogkrukken met een diameter van 19 mm. Type Z. Bodem diameter 40 mm. Hoogte 53 mm.

2,74 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

Rubberdop  Premis type Z 19 mm voor wandelstok en of elleboogkrukken RU4056 kleur zwart

Omschrijving

De Rubberdop Premis type Z Ru4056 mm is geschikt voor  de wandelstok en elleboogkrukken .en voor velen andere  toepassingen. Met nieuwe doppen geeft u uw  wandelstok en of elleboog krukken  weer een veilige en stabiele  uitstraling. De diameter van de opening is 18mm. De rubberdop is gemaakt van rubber . Bovendien dient het rubber van de dop tevens als anti-slip materiaal voor optimaal grip tijdens het gebruik van uw  wandelstok. De doppen van18 mm zijn zowel binnenshuis als buitenshuis goed te gebruiken. Er zijn ook diverse andere maten krukdoppen leverbaar. Bovendien hebben we diverse krukdoppen ook beschikbaar in verschillende kleuren.

Kenmerken

 • Diameter 18 mm
 • Kleur Zwart
 • Toepassing Wandelstok en elleboogkruk

Levensduur en onderhoud Rubberdop

Deze Rubberdop Premis type Z heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden. Afhankelijk van het type ondergrond, uw postuur, loophouding en de gebruiksintensiteit  kan de levensduur van uw rubberdop  afwijken. Indien u merkt dat uw doppen snel slijten, kunt u het beste contact opnemen met uw ergotherapeut of fysiotherapeut, om te beoordelen of uw loophouding en gebruik van het hulpmiddelen een mogelijke oorzaak zijn van de slijtage.

Advies

Wij adviseren u om wekelijks de rubberdop een kwartslag te draaien, zodat deze gelijkmatig afslijt. Controleer hierbij goed of de rubberdop niet is doorgesleten en of de metalen ring nog aanwezig is. Indien de metalen ring ontbreekt en/of de rubberdop is doorgesleten dient u de dop te vervangen. Laat hierbij ook de randen van de buis van het hulpmiddel afbramen. Zo voorkomt u dat versleten randjes en metaalsplinters uw nieuwe dop in korte tijd opnieuw kapot gaan . Gebruik het hulpmiddel niet totdat u de rubberdop heeft vervangen . Verzeker u ervan dat de buis van uw hulpmiddel geen bramen of scherpe randjes meer heeft .

Andere doppen

Voor andere maten rubberdop of voor andere rubberdoppen https://www.premis.nl/?s=rubberdop&post_type=product&dgwt_wcas=1

Deze dop is niet geschikt voor elleboog krukken zie hiervoor https://www.premis.nl/rubberdop-premis-z-19-mm-ru10018.

RUBBERDOP. PREMIS. Voor wandelstokken en elleboogkrukken met een diameter van 19 mm. Type Z. Bodem diameter 40 mm. Hoogte 53 mm.

Bodemdiameter

40 mm

Diameter opening

19 mm

Hoogte

53 mm

Kleur

Zwart

Merk

Premis

Rubberdop Type

Type Z

3 beoordelingen voor Rubberdop Premis type Z 19 mm (RU4056)

 1. Bjorn Bregy (geverifieerde eigenaar)

  Helemaal goed

 2. M Oomes (geverifieerde eigenaar)

  Buitendiameter is veel groter dan de bestelde krukken EL7817 wat me tegenvalt.

 3. Christa Van Leeuwen (geverifieerde eigenaar)

  Prima, alleen verzendkosten waren vrij hoog maar elders waren de doppen weer fors duurder.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Rubberdop Premis type Z 19 mm (RU4056)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering