Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Rubberdop17 mm (RUCT017)


Rubberdop voor wandelstokken en elleboogkrukken met een diameter van 17mm. Type Z.

Bodem diameter 38 mm. Hoogte 47 mm.

3,74 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RUCT017GR Categorieën: , ,

Rubberdop 17 mm 

Rubberdop17 mm type Z  is geschikt voor  de wandelstok en elleboogkrukken en voor velen andere  toepassingen. Met nieuwe doppen geeft u uw  wandelstok en of elleboog krukken  weer een veilige en stabiele  uitstraling. De diameter van de opening is 17mm. De rubberdop is gemaakt van rubber.  Bovendien dient het rubber van de dop tevens als anti-slip materiaal voor optimaal grip tijdens het gebruik van uw  wandelstok. De rubberdop 17 mm zijn zowel binnenshuis als buitenshuis goed te gebruiken. Er zijn ook diverse andere maten krukdoppen leverbaar. Bovendien hebben we diverse krukdoppen ook beschikbaar in verschillende kleuren.

Kenmerken: 

 • Diameter 17 mm
 • Kleur Zwart
 • Geschikt voor wandelstok en elleboogkruk
 • Bodem diameter 38 mm.
 • Hoogte 47 mm.

 

Deze  Rubberdop17 mm type Z heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 6 maanden. Afhankelijk van het type ondergrond, uw postuur, loophouding en de gebruiksintensiteit  kan de levensduur van uw rubberdop  afwijken. Indien u merkt dat uw doppen snel slijten, kunt u het beste contact opnemen met uw ergotherapeut of fysiotherapeut, om te beoordelen of uw loophouding en gebruik van het hulpmiddelen een mogelijke oorzaak zijn van de slijtage.

Advies
Wij adviseren u om wekelijks de rubberdop een kwartslag te draaien, zodat deze gelijkmatig afslijt. Controleer hierbij goed of de rubberdop niet is doorgesleten en of de metalen ring nog aanwezig is. Indien de metalen ring ontbreekt en/of de rubberdop is doorgesleten dient u de dop te vervangen. Laat hierbij ook de randen van de buis van het hulpmiddel afbramen. Zo voorkomt u dat versleten randjes en metaalsplinters uw nieuwe dop in korte tijd opnieuw kapot gaan . Gebruik het hulpmiddel niet totdat u de rubberdop heeft vervangen . Verzeker u ervan dat de buis van uw hulpmiddel geen bramen of scherpe randjes meer heeft .

 

 

 

 

 

 

Bodemdiameter

38 mm

Diameter opening

17 mm

Hoogte

47 mm

Kleur

Grijs

Merk

Roma Medical

Rubberdop Type

Type Z

1 beoordeling voor Rubberdop17 mm (RUCT017)

 1. H.M. Maas (geverifieerde eigenaar)

  Snelle bezorging, goede produkten. Prima dus.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Rubberdop17 mm (RUCT017)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering