Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Ruggensteun rollator 43 cm (RO4RUG)


ROLLATOR PROVO-ACCESSOIRE. Ruggesteun voor Provo rollators met een zitbreedte van 43 cm

54,59 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: RO4RUG Categorieën: , ,

Ruggensteun rollator

Premis ruggensteun rollator 43 cm (RO4RUG).Wilt u tijdens het zitten een steuntje in de rug dan is de Premis ruggensteun rollator 43 cm (RO4RUG) iets voor u. Een mooie aanvulling op uw rollator die meteen voor veiligheid zorgt. Het geeft een veilig gevoel als u gaat zitten. Zet voor het zitten wel de rem erop zodat de rollator niet wegrolt. De ruggensteun is er voor de Provo 2e generatie rollator met een zitbreedte 43 cm. De ruggensteun wordt op het voorframe gemonteerd.

De kleur is zwart en er zit een zachte foam op de ruggensteun. Dit zorgt voor extra comfort. De steun is ook op klapbaar zodat deze toch nog redelijk makkelijk in de auto kan met de rollator.

Deze opklapbare ruggensteun van Premis Medical wordt standaard geleverd met bevestiging- martiaal en een duidelijke hand leiding zodat u de ruggensteun makkelijk zelf kan bevestigen.

De Premis Medical ruggensteun is veilig en getest op de RO4143 de 2 Generatie provo van Premis Medical https://www.premis.nl/rollatore-generatie-ro4143-provo-premis/

De ruggensteun past ook rollators met aanpassingen zoals 1zijdige bediening en onderarmschaal de uitzondering hierop is de rollator met een duwbeugel ,wilt u een rollator met duwbeugel advieseren wij  om de rollator te nemen met de opklapbare duwbeugel https://www.premis.nl/opklapbare-duwbeugel-voor-provo-rollator-ro4odb/  Deze duwbeugel kan worden opgeklapt zodat die als steun kan worden gebruikt.

 

 

Kenmerken:

 • Zwarte kleur
 • Makkelijk te installeren
 • Speciaal gemaakt voor rollators Premis Provo 2e generatie
 • Voor een provo rollator 43 cm

Usp’s:

 • Opklapbaar
 • Foam voor extra comfort
 • Makkelijk te monteren

U heeft een bredere rollator dan kunt u kijken of deze ruggensteun wel past. Klik dan op deze link https://www.premis.nl/ruggensteun-provo-rollator-zitbreedte-50-cmro4rug50xl/

De Premis Medical bv producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Premis Medical bv-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Voor welk rollatortype?

2e Generatie Premis Provo, Lichtgewicht rollator

Accessoiresgroep rollators

Ruggesteunen

Merk

Premis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ruggensteun rollator 43 cm (RO4RUG)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

Ruggensteun rollator 43 cm (RO4RUG)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering