Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

RVS Medicijnbeker 30 cc laag model van Premis (ME5020)


De medicijnbekers zijn volledig vervaardigd uit roest vast staal. Deze medicijnbeker heeft een inhoud van 30 cc. De beker is gegradueerd. Dit betekent dat de vloeistofhoeveelheid goed is af te lezen door middel van de grote cijfers aan de binnenkant van de medicijnbeker.

De medicijnbekers van Premis Medical bv kunnen in gereinigd worden in de autoclaaf. De roest vast stalen medicijnbekers van Premis Medical zijn absoluut de meest duurzame en milieu vriendelijke keuze

Diameter bovenin is 54 mm en onderin 32 mm. De beker heeft dus een taps teruglopende cilindrische vorm. De hoogte van deze medicijnbeker is 24 mm. Het productgewicht is 16 gram.

3,95 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

De RVS Medicijnbeker 30cc

RVS Medicijnbeker 30cc van Premis Medical bv is vervaardigd uit volledig roest vast staal (RVS).
Premis heeft een ruim assortiment met RVS Medische producten.

De medicijnbekers zijn volledig vervaardigd uit roest vast staal. Deze medicijnbeker heeft een inhoud van 30 cc. De beker is gegradueerd. Dit betekent dat de vloeistofhoeveelheid goed is af te lezen door middel van de grote cijfers aan de binnenkant van de medicijnbeker. Hierdoor is het heel eenvoudig om de juiste hoeveelheid af te meten en/of toe te dienen.

De afmetingen van dit Medicijnbeker 30cc van Premis Medical bv zijn als volgt:
Diameter bovenin is 54 mm en onderin 32 mm. De beker heeft dus een taps teruglopende cilindrische vorm. De hoogte van deze medicijnbeker is 24 mm. Het productgewicht is 16 gram.

Wat is RVS eigenlijk?

Roest vast staal is een mengsel van materialen die hoofdzakelijk bestaat uit de legeringselementen ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om echt RVS te hebben moeten de legeringen de volgende minimale en maximale legeringen hebben:

  • Minimaal 10,5% chroom
  • Maximaal 1,2 % koolstof

Chroom zorgt voor de corrosievastheid en koolstof is van invloed op de hardheid van het roest vast staal.

De rvs producten van Premis Medical bv zijn allemaal 304 RVS. Ons RVS heeft de volgende legering :

  • Minimaal 18 % chroom
  • Minimaal 8% nikkel
  • Maximaal 1,2 % koolstof

Het RVS van de Premis producten is door deze waarden zeer duurzaam.

Duurzaam en hygiënisch

De medicijnbekers van Premis Medical bv kunnen in gereinigd worden in de autoclaaf . De medicijnbekers kunnen niet in de vaatwasser, de  chemicaliën van de huishoudelijke vaatwaspoeders en vaatwastabletten zorgen voor beschadiging van het roest vast staal. Tevens raden wij u aan om na reiniging in de autoclaaf de medicijnbekers te controleren op rest vocht en de bekers goed na te drogen, om oppervlakkige oxidatie te voorkomen.

De roest vast stalen medicijnbekers van Premis Medical zijn absoluut de meest duurzame en milieu vriendelijke keuze, ten opzichte van de plastic  wegwerp medicijnbekers, omdat u deze bekers zeer lang kunt hergebruiken, zonder verlies van hygiënewaarborging. Het RVS is sterk en beschadigd minder snel dan plastic herbruikbare alternatieven en is beter recyclebaar aan het eind van zijn levensduur. Hierdoor draagt u met de keuze voor RVS medicijnbekers op verantwoorde wijze bij aan de circulaire economie, zonder dat u compromissen hoeft te sluiten in het dagelijks gebruik.

Niet de juiste maat? Bekijk onderstaande medicijnbekers voor de verschillende maatopties:

30cc, hoog model: https://www.premis.nl/medicijnbeker-30-cc-me5022/

50cc: https://www.premis.nl/medicijnbeker-50-cc-me5021/

De Premis Medical bv producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Premis Medical bv rvs-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS Medicijnbeker 30 cc laag model van Premis (ME5020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

RVS Medicijnbeker 30 cc laag model van Premis (ME5020)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!