Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

RVS Medicijnbeker 30 cc (ME5020)


De medicijnbekers  kunnen in gereinigd worden in de autoclaaf. De roest vast stalen medicijnbekers van Premis Medical zijn absoluut de meest duurzame en milieu vriendelijke keuze.

De beker heeft dus een taps teruglopende cilindrische vorm.

  • Diameter:  boven 50 mm en onderin 30 mm.
  • Hoogte:  38mm.
  • Gewicht;  14 gram.

3,95 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

RVS Medicijnbeker 30 cc

RVS Medicijnbeker 30 cc van Premis Medical bv heeft een grote lijn met Roest vast staal medische producten. En medicijnbekers van verschillende maten .

De medicijnbekers zijn volledig roest vrij staal. Deze roest vast medicijnbeker heeft een inhoud van 30 cc. De beker is gegradueerd. Dit betekent dat de vloeistof hoeveelheid goed is af te lezen door middel van de grote cijfers aan de binnenkant van de medicijnbeker.

De diameter van deze medicijnbeker is als volgt bovenin is deze 50 mm en onderin 30 mm. De hoogte van deze medicijnbeker is 38 mm. Het gewicht bedraagt 14 gram.

Materiaal
Roest vast staal is een mengsel van materialen die hoofdzakelijk bestaat uit de legeringselementen ijzer, chroom, nikkel en koolstof. Om echt rvs is te hebben moeten de legeringen de volgende minimale en maximale legeringen hebben. Minimaal 10,5% chroom en maximaal 1,2 % koolstof. Chroom zorgt voor de corrosievastheid en koolstof is van invloed op de hardheid van het roest vast staal.

De rvs producten van Premis Medical bv zijn allemaal 304 RVS. Ons rvs heeft de volgende minimale legering  18 % chroom, 8% nikkel  en 1,2 % koolstof.

Reiniging
De medicijnbekers van Premis Medical bv kunnen in de autoclaaf . De medicijnbekers kunnen niet in de vaatwasser, de  chemicaliën van de huishoud vaatwaspoeder en vaatwastabletten zorgen voor beschadiging van het roest vast staal. Echter raden wij u aan om de autoclaaf de medicijnbekers te controleren op rest vocht.

 

De Premis Medical bv producten zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de Premis Medical bv rvs-lijn, voldoen daarmee aan de ISO 9001 e

 

 

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS Medicijnbeker 30 cc (ME5020)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

RVS Medicijnbeker 30 cc (ME5020)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
Translate