Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

RVS Ondersteekwagen dubbel premis vier geremde wielen (ON5430DV)


RVS ondersteekwandrek dubbel Premis

RVS ondersteekwagen dubbel Premis. Een mooie RVS rek voor het opslaan van ondersteken. Volledig met de handgemaakt met de beste materialen.

Wissen
Webwinkel Keurmerk
Artikelnummer: ON5430DV Categorieën: ,

RVS ondersteekwandrek dubbel Premis

RVS ondersteekwagen dubbel Premis. Een mooie RVS rek voor het opslaan van ondersteken. Volledig met de handgemaakt met de beste materialen.

Goede hygiëne

RVS ondersteekwagen dubbel vier geremde wielen van Premis Medical b.v. zijn volledig van roestvrij staal. Dankzij het gebruik van RVS zijn de wandrekken en ondersteekwagens compleet te steriliseren, met als gevolg dat deze zeer geschikt zijn voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen. De ondersteekwagen is handgemaakt deze wordt in onze eigen fabriek in Nederland gefabriceerd. Het roestvrij staal type 304 zorgt ervoor dat het product van een zeer hoge kwaliteit is.

Ruime keuze

Doordat wij de wandrekken en wagens zelf fabriceren, kunt u deze volledig samenstellen naar wens.
De ondersteekwagen is dubbel uitgevoerd. Daardoor passen er 6 tot 14 ondersteken in.

Als u wilt, kan Premis Medical bv er ook urinaalhouders aan bevestigen. In dit geval heeft u de keuze om er 1 tot 8 urinaalhouders aan toe te voegen.

Extra opties

Heeft u meer maatwerk nodig? Die vindt u onder het kopje Meerwerk Closetmmer-, Ondersteek- en Urinaalwagens in het menu. Denkt u bijvoorbeeld aan:

En verder

De ondersteekwagen is gevestigd op op vier geremde zwenkwielen. Daardoor is de ondersteekwagen zeer veilig in gebruik. De maten van deze ondersteekwagen zijn:

 • Hoogte 103 cm
 • Diepte 36 cm
 • Breedte 72 cm
 • Roestvrij staal (type 304)
 • Handgemaakt
 • Stevig
 • Geremde wielen

Bent u wel op zoek naar een ondersteken, urinalen en emmers.  Die zijn te bestellen  via deze link:https://www.premis.nl/ondersteek-roestvrijstalen-volwassenenon5111/

De producten van Premis Medical zijn allemaal CE gekeurd. Hierdoor weet u zeker dat het product dat u koopt veilig te gebruiken is.  Tevens is Premis Medical een ISO gecertificeerd bedrijf. Al onze producten, waaronder de institutionele producten, voldoen daarmee aan de ISO 9001 en ISO 13485 standaarden voor medische hulpmiddelen.

Aantal ondersteken

Voor 10 ondersteken, Voor 11 ondersteken, Voor 12 ondersteken, Voor 13 ondersteken, Voor 14 ondersteken, Voor 6 ondersteken, Voor 7 ondersteken, Voor 8 ondersteken, Voor 9 ondersteken

Aantal urinefleshouders

0 urinaal houder, 1 urinaal houder, 2 urinaal houders, 3 urinaal houders, 4 urinaal houders, 5 Urinaal houders, 6 Urinaal houders, 7 Urinaal houders, 8 Urinaal houders

Aantal wielen

4

Wagen of wandrek?

Wagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RVS Ondersteekwagen dubbel premis vier geremde wielen (ON5430DV)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Keurmerken

RVS Ondersteekwagen dubbel premis vier geremde wielen (ON5430DV)
 • Beste kwaliteit/prijs verhouding
 • Jarenlange ervaring
 • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
 • Snelle levering