Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

SASScup 6 losse inzetstukken voor anti-knoei drinkbeker (DRSASSINZET6)


SASScup 6 losse inzetstukken voor anti-knoeibeker voor mensen met trillende handen of verminderde motoriek. Anti-knoeibeker niet inbegrepen.

De losse beker vindt u hier:

De beker inclusief inzetstuk vindt u hier:

90,00 Incl. b.t.w.

Webwinkel Keurmerk

SASScup 6 losse inzetstukken voor anti-knoei drinkbeker

De SASScup losse inzetstukken voor de anti-knoei drinkbeker. De SASScup is een zeer innovatieve drinkbeker.
Deze beker is speciaal ontwikkeld voor mensen die problemen ervaren bij het drinken door trillende handen of een verminderde motoriek. Bijvoorbeeld mensen met een verstandelijke beperking of fysieke beperking zoals de ziekte van Parkinson, spastische bewegingen en trilhanden kunnen vaak moeilijk drinken uit een normale beker. Door de ongecontroleerde bewegingen of verminderde motoriek is de kans groot dat het drinken uit de beker klotst en geknoeid wordt.
Veel anti-knoei drinkbeker hebben een ontwerp dat doet denken aan de tuitbeker van een peuter. Als volwassene is het niet fijn om daar gedwongen gebruik van te moeten maken. De SASScup biedt een oplossing!
Omdat het fijn is om extra bekers te hebben, bijvoorbeeld als er een in de vaatwasser staat, zijn de bekers en inzetstukken ook los verkrijgbaar. U bekijk nu de losse beker zonder inzetstuk.

Innovatief design voor een volwaardige oplossing

Deze beker ziet er van buitenaf uit zoals elke andere beker. Mooi van formaat en met een comfortabel groot handvat.
Dankzij het innovatieve inzetstuk dat speciaal voor deze beker is ontworpen blijft een vloeistof eenvoudig in de beker, zelfs bij grove ongecontroleerde bewegingen. Het oppervlak van het inzetstuk houdt gemakkelijk de vloeistof tegen.

De kanaaltjes aan de zijkant van het inzetstuk zorgen ervoor dat de vloeistof in de beker met een snelheid van 15 to 18 ml/s kan doorstromen, wanneer men de beker kantelt. Hierdoor kan er op normale wijze uit de beker gedronken worden. Let op; de SASScup is géén anti-lek beker!

Overal is aan gedacht

Deze handige beker is verkrijgbaar in 8 stijlvolle kleuren en zowel inclusief als exclusief inzetstuk. Daardoor kunt u iedereen een eigen beker geven en makkelijk herkennen, of losse inzetstukken of bekers als reserve gebruiken.
U bekijkt nu de losse beker zonder inzetstuk.

Daarnaast zijn de beker én het inzetstuk vaatwasserbestendig en eenvoudig te reinigen.

Usp’s

  • Ook geschikt voor mensen met Parkison
  • 8 kleuren kortom hij past in elk interieur

De losse beker vindt u hier: https://www.premis.nl/sasscup-losse-anti-knoei-drinkbeker-excl-inzetstuk-tegen-knoeien-drsasslos/

De beker inclusief inzetstuk vindt u hier: https://www.premis.nl/sasscup-set-van-6-anti-knoei-drinkbekers-met-2-losse-inzetstukken-tegen-knoeien-drsasscup/

Een set van 6 bekers en 2 inzetstukken vindt u hier: https://www.premis.nl/sasscup-set-van-6-anti-knoei-drinkbekers-met-2-losse-inzetstukken-tegen-knoeien-drsasscup/

 

Kleur

Blauw, Geel, Grijs, Groen, Oranje, Rood, Wit, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SASScup 6 losse inzetstukken voor anti-knoei drinkbeker (DRSASSINZET6)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Keurmerken

SASScup 6 losse inzetstukken voor anti-knoei drinkbeker (DRSASSINZET6)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering
error: Content is protected !!