Webwinkel Keurmerk
033 277 9191 Heeft u een vraag? Bel gerust! Ma-vr 09:00 tot 17:00 uur verkoop@premis.nl

Closetstoelen

Closetstoelen

Een closetstoel, ook wel postoel genoemd, geeft u meer veiligheid en comfort. Wanneer u  s`nachts liever niet naar uw badkamer kunt gaan, of wanneer u toilet lastig bereikbaar is, kan een toiletstoel een goede oplossing zijn. Een standaard closetstoel is voorzien van een stoel met een ingebouwde toiletemmer. Daarnaast zijn er ook opvouwbare toiletstoelen die eenvoudig meegenomen of opgeborgen kunnen worden na gebruik. Sommige toiletstoelen zijn voorzien van wielen , waardoor deze eenvoudiger te verplaatsen zijn. na gebruik zijn de toiletemmers eenvoudig te reinigen, door deze uit de stoel te halen.

Vaste closetstoel

Een vaste toiletstoel heeft een vaste hoogte. In de meeste gevallen voldoen deze po stoelen aan de meest gestelde eisen. met een vast zithoogte, zitcomfort en een uitneembare toiletemmer zijn deze stoelen de meest verkochte toiletstoelen.

Verstelbare closetstoel

bent u groter dan gemiddeld of willen meer mensen in uw huishouden gebruik maken van een po stoel? Dan kunt u kijken naar een verstelbare toiletstoel. Hiermee kan de zithoogte eenvoudig worden versteld , en aan te passen aan uw gewenste hoogte.

Opvouwbare closetstoel

Een opvouwbare toiletstoel is een ideaal hulpmiddel wanneer u niet dagelijks een toiletstoel hoeft te gebruiken. Wanneer er geen behoefte is aan een toiletstoel, kunt u deze eenvoudig inklappen en opbergen.

Verrijdbare closetstoel

Een andere variant po stoel is een verrijdbare toiletstoel. deze stoelen zijn voorzien van stevige (rembare) wielen. Hiermee kam de stoel eenvoudig, en zelfs met gebruiker worden verplaats. In sommige gevallen zij deze stoelen ontwikkeld om er ook mee te douchen. Zo heeft u een combinatie tussen een toiletstoel en een douchestoel.

Keurmerken

Closetstoel Vilgo (CLCANDY250)
  • Beste kwaliteit/prijs verhouding
  • Jarenlange ervaring
  • Koop rechtstreeks van diegene die het maakt
  • Snelle levering